Ja ti rada napisem,aj ked som mensia feministka Nieco pekne na nich hadam najdem
Ja si na chalanoch vazim to,ked pockaju,aby sa so mnou mohli rozpravat,zrychlia krok,aby mi otvorili dvere a este sa aj usmeju.Je uzasne,ked si vazia dievca/zenu,lebo to je asi nejlespia "vlastnost" A je toho este omnoho viac,bohuzial takychto chlapcov nie je vela,je ich ba priam malo Ale su!Pozor na to,niekde ziju!
Kvet--presne ako vravííííš, je smutné že ma to až prekvapí keď niečo také chalan urobí že mi otvorí dvere, je to už zriedkavé.. slušné a zdvorilé správanie k ženám a vôbec všeobecne sa stáva zdriedkavosťou
preco ked sa tak spravam tak to baby nevedia prijat a su v pomykove? predsa len snivate o takych chalanoc, a predsa ste neiste ked vam svoju pozornost preukazuju. nie je to trochu divne? preco sa v sucastnej dobe neradi viazete? toto su tiez zavazne otazky
Ja si na chalanoch vazim to,ked pockaju,aby sa so mnou mohli rozpravat,zrychlia krok,aby mi otvorili dvere a este sa aj usmeju.Je uzasne,ked si vazia dievca/zenu,lebo to je asi nejlespia "vlastnost" A je toho este omnoho viac,bohuzial takychto chlapcov nie je vela,je ich ba priam malo Ale su!Pozor na to,niekde ziju! // mali by sme najst ich domov tychto milych muzov/chlapcov a rozmnozit ich aby ich pribudalo, nie ubudalo!!
podla mna, chalani(ale uz aj baby) sa uplne znemoznili! vsetci hulia,sexuju,fajcia,fetuju a pod. uz dost v mladom veku! v tomto obdobi sa uz pomaly stracaju ti gentleni a damy ... ooch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja ti rada napisem,aj ked som mensia feministka Nieco pekne na nich hadam najdem
Ja si na chalanoch vazim to,ked pockaju,aby sa so mnou mohli rozpravat,zrychlia krok,aby mi otvorili dvere a este sa aj usmeju.Je uzasne,ked si vazia dievca/zenu,lebo to je asi nejlespia "vlastnost" A je toho este omnoho viac,bohuzial takychto chlapcov nie je vela,je ich ba priam malo Ale su!Pozor na to,niekde ziju!