Ževraj ma ľúbi... tak prečo so mnou trávi len 5 minút denne?
Môj priateľ sa veľmi zmenil. Sme spolu rok a pol. Ja sa teším na neho celý deň, kedy už konečne príde z práce a budeme spolu ale on, okrem toho, že sa zvítame, si ma vôbec nevšíma... pozerá telku, kecá so susedmi, alebo niečo porába...
Nechcem byť zlá ale možno si ho omrzela.. To sa stáva.. Možno ťa aj ľúbi ale už len z nejaKej rutiny, že je už na to zvyKnutý.. A možno len nemá dobré obdobie a prejde ho to
Asi ste sa neporozpravali dostatocne. POdla mna ta nepocuva a je to u neho len jednym uchom dnu a druhym von.
Nechcem odcudzovat,ale pride mi to ako stereotyp, vie ze ta ma a akosi sa prestal snazit aby ta zaujal...
Vracia sa zniceny z prace a uz asi nema na nic chut,len mat klud.
Z tohto tazko pomoct,kym sa chalan sam neuvedomý tak ty tazko neico zmozes. Ten rozhovor,je asi najlepsi,len sa neboj dupnut a dat mu nejake ultimatum,predsa nie si naivna a nebudes pokracovat vo vztahu,ktory ta ubija a nenaplna.
Mate problem a najlepsieho ho vyriesite prave vy dvaja. A ak on problem nevidi,tak mu to skus dat trosku pocitit...
kedy uz ludia pochopia, ze ked ich vo vztahu nieco stve, tak sa treba o tom s tym druhym POROZPRAVAT.. mozno je fakt taky nechapavy, ze si to nevsimol.. tak mu to povedz
6. ked sa vrati z prace a lezi pred telkou,tak asi si potrebuje oddychnut.
Ked na teba uz enma cas, a nerobite tie veci c okedysi tak z toho dedukujem,ze sa mu uz nechce.
Problem tu je! Ak ho on nechce vidiet tak budes musiet prestat byt tolerantna,mas svoju hrdost a aj narok aby bol k tebe pozorny...ziadna ignoracia... nech sa uvedomí!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nechcem odcudzovat,ale pride mi to ako stereotyp, vie ze ta ma a akosi sa prestal snazit aby ta zaujal...
Vracia sa zniceny z prace a uz asi nema na nic chut,len mat klud.
Z tohto tazko pomoct,kym sa chalan sam neuvedomý tak ty tazko neico zmozes. Ten rozhovor,je asi najlepsi,len sa neboj dupnut a dat mu nejake ultimatum,predsa nie si naivna a nebudes pokracovat vo vztahu,ktory ta ubija a nenaplna.
Mate problem a najlepsieho ho vyriesite prave vy dvaja. A ak on problem nevidi,tak mu to skus dat trosku pocitit...
3. Kde si na to prišiel že je zničený? Veď práve, chcem aby sa uvedomil... len sa bojím že sa to nestane
5. Darmo sa s nim o tom rozprávam, ked on tam žiadny problem nevidí, asi mu to tak vyhovuje alebo čo... neviem.
Ked na teba uz enma cas, a nerobite tie veci c okedysi tak z toho dedukujem,ze sa mu uz nechce.
Problem tu je! Ak ho on nechce vidiet tak budes musiet prestat byt tolerantna,mas svoju hrdost a aj narok aby bol k tebe pozorny...ziadna ignoracia... nech sa uvedomí!
ale diky vsetkym...