Vela ludi mi hovori:
Moc sa podcenujes, niesi zly clovek, niesi skaredy, preco sa nemas rad? atd...
Takze ma hned napadla otazka:
Ako ziskam sebavedomie? upresnim to... Ako lahko a rychlo ziskat sebavedomie, bez toho aby som sa nestal narcisom???
čo ja viem, je ťažké ti na to odpovedať, ked si si dal nick soplicek, nemaš fotku a tipujem, že si dal aj zlý vek, kedže 30 je blbosť no...skusk začať tym
Neboj sa nestaneš sa narcisom, len si treba veriť a nepripúšťať si neúspech k telu, pokora neznamená nemať sa rád a nemať hodnotu a neveriť si, naopak SEBA-VEDOMIE....uvedom si SAMÉHO SEBA že máš dôstojnosť o nič menšiu ani väčšiu než hoci kto na zemi......to be continued
Na sebavedomie musíš 1. zmeniť myslenie 2. stať sa materialistom a zmeniť výzor a look.... Nemám čas na rozpisovanie, ale keď sa toto pýtaš, tak máš asi 15 rokov a to znamená, že si hanblivý človek a zmena myslenia bude pre teba neprirodzená, ale s tou dvojkou sa bude dať niečo robiť, ak si zazobaný(zahojený, za vodou....)
@kierkegaard Po prvé...text nebol určený tebe, ale chalanovi a prečítaj si ho znovu...buď bude musieť zmeniť myseľ(na 99% to nedá) alebo sa dať na cestu materializmu ako ja...čiže sú 2 cesty. Ty môžeš byť rád, že máš zdravé sebavedomie, ten je asi na tom podobne ako ja v jeho veku, takže preto mu radím, keď sa pýta takúto vec.
@hagelslag Je to verejné fórum prečo by som na teba nemohol reagovať? a vôbec som ťa nenapadol.......a dá sa podľa mňa zmeniť myslenie, teoreticky myslenie meníme každý deň postupne, dá sa zmeniť myslenie keď má človek dobrého učiteľa.....zaja napríklad
Čo ja viem? Nájdi si babu. Možno keď zistíš že ťa niekto môže mať rád začneš sa mať aj ty. Alebo ti to aspoň zdvihne sebavedomie že má o teba niekto záujem.
@soplicek kamoš. probleme nie je v tebe ale v tych ludoch co ti to hovoria...to musis pochopit...ak nemas sebavedomie, tak je problem ze si ťulpasko, ak mas, tak ze si namysleny narcis...ak sa takto ako si, citis prirodzene vo svojej kozi, tak sa tohto drz...
Možno ani nemáš mať prečo sebavedomie. Robíš vôbec niečo co ta baví a v čom vidíš svoj potenciál, lebo ak hej potom ho možno ani nechceš lebo to by ta iní nemohli už ubezpecovat o tom aký si vlastne dobrý A neodporúčam budovať si ho na vzhľade alebo peniazoch, to nieje sebavedomie to je egocentrizmus proste budeš robiť niečo čo údajne v spoločnosti niečo znamená len aby si sa v tej spoločnosti cítil byť uznaný. Pekná náhrada ale robí z ľudí dosť blbcov keďže stratia sebakriticky náhľad vďaka dojmu, že spĺňajú isté požiadavky spoločnosti.
@soplicek ...rýchlo? nijako.
kvalitne? tak že nájdeš to v čom chceš byť dobrý, čo považuješ za dôležité, a budeš v tom tak výrazne dobrý že to začne byť viditeľné nielen okoliu, ale aj tebe samému.
chcel by som to este troska viacej upresnit, kedze toto forum ma obmedzenie pisania znakov ...mam tolko kolko vidite vazne
ta neistota alebo podcenovanie sa tyka veci vo vztahu resp. v tom co som presne napisal, si myslim ze som zly skaredy a tak..
v praci a ostatnych veciach som 100%ny, tam si asi az prilis verim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Keď ťa odkopne žena? no a čo... jej smola, na smiech prilakaš tolko žien že ti to bude šuma fuk
kvalitne? tak že nájdeš to v čom chceš byť dobrý, čo považuješ za dôležité, a budeš v tom tak výrazne dobrý že to začne byť viditeľné nielen okoliu, ale aj tebe samému.
ta neistota alebo podcenovanie sa tyka veci vo vztahu resp. v tom co som presne napisal, si myslim ze som zly skaredy a tak..
v praci a ostatnych veciach som 100%ny, tam si asi az prilis verim