NAzdar predchvílou som hodil ddos útok na web myslel som si že sa mi to nepodarí a podarilo sa chcem sa spýtať ako ho opravím a môžu zistiť že som ho zhodil ja ?
Ak si bol sam tak to bol len DoS útok, robiš niečo čo ani nevieš čo je, zalezi aj naco samotny web bezal ale to asi ani nevieš sam, pripajat sa da cez proxy, spoza servera (tor...), najmenej si pozrieť aktualne packety na porte a protokol a este si to vyfiltrovať, často su tieto utoky aj hlasené na riešenie takže horacio si ta podá.
"Opravíš server"? (ach) Ďalší retarded script kiddie...právo hrať sa s LOICom by mal mať len ten, kto ho vie zdisasemblovať a skompilovať naspäť, nie stiahnuť a spustiť.
Pokiaľ si sa nekryl ani jedinou high-anonymity proxy, onion routingom alebo neútočil cez súkromný botnet, tvoju IP majú v logoch okamžite.
Provideri takisto držia svoje logy o prideľovaní dynamických IPčiek.
hrat sa s LOC vie kazdy, majgot naco robis debiliny, ak si nebol kryty, tak jasne, ze IPcku mozu trackovat, ak sa tym budu zaoberat, podla toho ako dlho denial trval aj, rspkt ci sa im bude chciet prplat s tym a aky to bol web atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Pokiaľ si sa nekryl ani jedinou high-anonymity proxy, onion routingom alebo neútočil cez súkromný botnet, tvoju IP majú v logoch okamžite.
Provideri takisto držia svoje logy o prideľovaní dynamických IPčiek.