Nechapem, preco sa Cesko stara do americkych veci.. Kedy nam Amerika v niecom pomohla/pomaha/pomoze? No dobre, bolo to smutne a tragicke. A kolko inych tragedii sa deje a nikto o nich takto nehovori a nekona?
hmm zaujimave ze amici alkaidu a pod. financovali ked v avganistane bojoval sovietsky zvaz.. aj tak je vsetko len o peniazoch a moci.. moc=peniaze=ropa
Zasob ropy je este dost tak rychlo sa neminie... ale to nesedi ropnym magnatom. znizili tazbu ropy aby sa zvysila cena. Cena je urcovana rovnaka ci ide o ropu z ruska alebo ameriky... neni to nahodou jden velki kartel?
A preco vlastne oficialne je vojna v iraku? Sadam ma zbrane hromadneho nicenia... A nejaky dokaz? Ziadne zbrane h.n. sa nenasli... Americke spolocnosti obsadili iracke zasoby ropy a je vybavene ide sa dalej bojovat o nadvladu s ropou (iran)..
@antifunebracka Ty veris ze to spachal nejaky santa co byva v jaskyni len preto ze to tvrdi usa a tak aj media bez toho aby si si o tom nieco zistila.Pozri si toto,je to stv tak by si sa mohla uvedomit.
@opinko prosim ta, netrep debiliny - to, ze sem drbnes link na najchudobnejsiu telku na slovensku a navyse reprtaz od huda? vies vobec nieco o tom cloveku? celej tejto teorii veri len par pomatencov, ktori nemaju ziadne dokazy a len chcu byt zaujimavi. ja o septembri viem vela, to sa neboj. si fakt myslis, ze ked 2 lietadla natankuju do 2 tesne pri sebe stojacich budov, ze nepadnu? sa daj liecit aj s tvojimi protiamerickymi naladami. nie, nie je to svata krajina a nie vsetko je v tomto pripade jasne, ale obcas plati, ze najjednoduchsie riesenie zahady je vacsinou aj najspravnejsie
@antifunebracka Ti co postavili 2cky ratali s narazom lietadiel a tak ich tak aj postavili...okrem toho vedla nich spadol este treti 47 poschodovy mrakodrap do ktoreho ziadne lietadlo nenarazilo!
STV je urcite dvoverihodnejsia ako sukromne tv,kde si moze majitel dat do sprav co sa mu zachce.
Ak by si zacala pouzivat logiku zistila by si ze na zaklade faktov je mozne najjednoduchsie vysvetlenie ze oficialna verzia je podvod.
Amerika je jediny stat, v ktorom veria, ze 11. september bol pravdou a pristanie na mesiaci podvrh.
Ti, co veria recickam o teroristoch mi je luto.. Poistovanie tyzden dopredu za neskutocne prachy? Teroristi uvedeni v zozname tych, co zahynuli v lietadlach doteraz studuju v Saudskej Arabii. A kto videl zabery padu dvojiciek tak je mu hned jasne, ze slo o nadhernu bombovu demoliciu.
@opinko este raz: clovek, co robil reprtaz na stv, je maximalne nedoveryhodny a je mi zle z toho, ze ho tam vobec za nase peniaze pustaju na obraz. videa, co si sem dal, nie su rozhodne ziadne dokazy, na kazde take video ti ja viem dat 2 dalsie, ktore potvrdzuju oficialnu teoriu. vysvetli mi radsej, preco sa sam usama k utokom priznal a ktora vlada na svete by zabila tisice svojich obcanov. ak by to aj naozaj nejaky zvrateny narod chcel spravit, urobil by to tak dokonale, ze by si nik proti nim ani neskrtol. musis sa na to pozerat komplexne: moslimski teroristi, ktorych identitu pozname uniesli 4 lietadla a 2 z nich vleteli rovno do oboch budov wtc; to je jednoznacne
@opinko 90% v tych videach nie je pravda, ziadne nanotermity ani neporusene pasy neboli najdene. reporter stv je korunovany pablb, ktory zavadza. usama neskor zosnoval utoky aj v madride a v londyne - aj to si spravili tamojsie vlady same? miesto tliachania si radsej zopakuj gramatiku.
Aj v londine,madride a vsade inde to spravila cia,mossad.
A vobec nevadi ze clanok neobsahuje ziadnu otazku.Predsa toto nieje anketa ale forum.Staci dat temu a moze sa diskutovat.Ale kedze nemas relevantne argumenty tak mi to je jasne,ze volas admina.
mne staci ze CNN dalo do prachu z padajucich dvojiciek podprahovo vnimatelnu lebku smrti ... nechapem preco by CNN mala v zaujme ak by to bol neocakavany teroristicky utok este viac vyvolavat zhrozenie u svojho naroda a v celom svete
@opinko v Amerike su tiez ludia ktori tomu neveria
Ani som nevedel, ze STV spravila takuto reportaz. Ale 9/11 je len spicka ladovca spinavosti.
@antifunebracka Ved to bol takmer dokonaly podvrh, bolo potrebne rozsiahle vysetrovanie, aby sa na to prislo, ako to v skutocnosti bolo. A stale vela ludi ako ty len slepo veria mainstremovemu klamstvu. Nechali ste sa lahko obalamutit. Ako môzes povedat taku stupidnu vec "a ktora vlada na svete by zabila tisice svojich obcanov." ?? To snad nemyslis vazne, keby tisice, ved aj miliony uz obetovali vlady alebo ich obdoby v priebehu dejin na dosiahnutie svojich cielov.
@opinko ze mi dochadzaju argumenty? to tvrdi clovek, co za vsetkym vidi tajne sluzby? jasne, vsetkych vyvrazdili cia, ale ani nahodou ziadni teroristi. vlastne terorizmus ani neexistuje, usama je len herec a co na tom, ze na jeho hlavu su milionove odmeny, on pokojne hra svoju rolu dalej. lol
@freedomdreamer stalo sa to, ale bud to bolo za hlbokej historie, alebo v rozvojovych krajnach. vy dvaja si to predstavujete nejako lahko. akoze par vysokopostavenych ludi sa zide a povie: "vyhodime do vzduchu polku manhattanu, aby sme mohli bojovat s irakom" wtf?
@antifunebracka "akoze par vysokopostavenych ludi sa zide a povie: "vyhodime do vzduchu polku manhattanu, aby sme mohli bojovat s irakom"
a prečo nie? vojna s irakom = ropa = peniaze = ak vyhodim do vzduchu polku manhattanu, budem sa mať ako prasce v žite... čo už že tam zomre pár spoluobčanov. no nevyhoď to
Ja si tiež myslím, že určite sa na svete nájdu takí zvrátení ľudia, ktorí sú schopní obetovať ľudské životy za svoje ciele. A určite nie len v dávnych dobách, ale aj v súčasnosti. Kedysi boli tiež vojny, a aha, sú dodnes. Doba sa až tak veľmi nezmenila, len sa teraz všetko robí na inej úrovni.
@antifunebracka ty si fakt taky debil, ci sa tu len na to hras?
toto nieje len, ze dvojicky a vojna s irakom. a doveryhodny zdroj je podla teba bush? co zatajili velku cast dokazovych materialov? co bol zvoleny za prezidenta asi tak, ze hlasovanie afroamericanov nabrali do uvahy? a je sranda, ze dokonca este aj bushov otec obchodoval a bush este stale obchoduje s usamovou rodinou. si najprv pozistuj fakty zlaty moj. lebo na to su aj dokazove materialy (papierove) .... pozri si dokumenty Zeitgeist a Farenheit 911 ...... to siaha daleko za oponu, len my to nevidime. a je totalna kravina, aby to padlo palacinkovym efektom.
@millieandrea prosim ta, ty trepes take debiliny, ze sa vobec divim, ze ta v tom blazinci, z ktoreho zjavne pises, pustili za pc. ja viem o tomto viac, nez ty vobec dokazes pochopit. hlasy afroamericanov nebrali do uvahy? looooooooool, to by si urcite nikto nevsimol, ze? fahrenheit este povedzme, ale zeitgeist je totalne z riti vycucana sracka, ktoru nikto neberie seriozne, reziser sam ma napojenie na extremisticke skupiny a to, ze si absolutne vymleta a vsetko mu spapkas uz nie je moj problem. tak ked ta pustia, bez studovat
@antifunebracka ale vies co je sranda? ze na nas tu nadavas do debilov a nic si nam tu nepovedal dokazes len buzerovat. a ty veris na palacinkovy efekt, ako padli dvojicky? ze sa to do par minut zrutilo? a je este vacsia sranda, ze ludi, ktorych oznacili za unoscov lietadiel, tak si veselo ziju dalej a este k tomu padu. asize to studujem, tak asize viem, s cim sa rata pri vypocte statiky budov. (nehovorim, ze som znalec, ako to ty teraz pochopis, ale hovorim, ze vidim, o co tam ide a ako to funguje) ale ked chces zit v tom, ze tie obrovske nosne stlpy sa rozdrvili na prach, tak nech sa paci ja ti to neberiem.
a tak ti poviem. v tej vojne ide o nieco ovela viac, nez my vsetci dokopy vieme pochopit, takze sa tu nechvastaj na najmudrejsieho. lebo potom sa cudujem, ze pri svojich znalostiach zo vsetkych odborov sveta nezijes niekde na bahamach. a nereaguj na to. lebo zase len napises, ze ja som debil, ty si najmudrejsi a dokopy nic nenapises. len tu dokazes prepisovat texty inych userov a vysmievat sa z toho. tak chod do pice, lebo nikto tu na teba nieje zvedavy. cau.
@wind .... nevsimaj si toho zaostalca. nema vyznam mu nieco pisat.
@millieandrea nevies nic o zivote, vyhodili ta aj z osobitnej, si hlupa a spatna kurva. tolko k tvojej osobe, teraz k faktom. nemam 13, dvojicky sa zrutili, lebo ich tie lietadla prakticky prerezali na viacerych poschodiach + tam zafungovali vzajomne tlakove vlny z vedlajsich vybuchov. a neser si do huby, ked hovoris, ze na mna nemaju reagovat a ze robim zo seba hlupaka, ked ty sama toto vsetko robis. takze opinko a.k.a. milieandrea - zemri
@antifunebracka ooo. takze ty nemas 13? tak co potom ten mail tam na boku, ze: erver@azet.sk ? a jedina vec, co mas na profile je, ze si anarchista. plus na tom profile na azete je tam toho dost popisane plus sa tam clovek tiez dovtipi, ze to decko je anarchista. a mudrujes tam ako tu a tie tvoje reakcie, ze som kurva a tak, tak len znamenaju, ze som trafila do dobreho miesta. ..... plus. chodis na zakladnu a nevies ani, z coho sa sklada bunka. ani o svetovych vojnach ste sa este neucili. cize nemudruj. si tu na smiech. ............. btw. niesom @opinko ..... to len ty mas 13 a hras sa na 30
to si musel mat dobre nervy, ked si tamto pisal. fakt mas teda 13
ktora kurva si prizna, ze je kurva tebe uz fakt maximalne drbe, lebo moj nick na azete nieje erver, to je skratka od server a to ti tam birdz doplni sam, ked neuvedies mailovy kontakt. nemam 13, nie som anarchista, muz ani zena, takze uz prestan opakovane dokazovat, ze si absolutne vytreta vo vsetkych smeroch zjavne nevies absolutne nic o nicom DDDDD
A tento druhy link je na stranku s filmom ktory si urcite pozri.Prva polka filmu je o tomto zlom systeme a druha o systeme aky by bol podla nich lepsi ale ta druha polka je blbost pretoze si neuvedomuju ze ten system by bol tiez zly.Ale tu prvu polku si pozri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale teraz tým myslím kompletne všetky konšpiračné teórie, ktoré sú na nete o všeličom.
V podstate to, čo je v televízii je propaganda, ale rovnako aj konšpiračné teórie ...treba o tom porozmýšľať a pravda bude ako vždy kdesi uprostred.
Zasob ropy je este dost tak rychlo sa neminie... ale to nesedi ropnym magnatom. znizili tazbu ropy aby sa zvysila cena. Cena je urcovana rovnaka ci ide o ropu z ruska alebo ameriky... neni to nahodou jden velki kartel?
A preco vlastne oficialne je vojna v iraku? Sadam ma zbrane hromadneho nicenia... A nejaky dokaz? Ziadne zbrane h.n. sa nenasli... Americke spolocnosti obsadili iracke zasoby ropy a je vybavene ide sa dalej bojovat o nadvladu s ropou (iran)..
STV je urcite dvoverihodnejsia ako sukromne tv,kde si moze majitel dat do sprav co sa mu zachce.
Ak by si zacala pouzivat logiku zistila by si ze na zaklade faktov je mozne najjednoduchsie vysvetlenie ze oficialna verzia je podvod.
Ti, co veria recickam o teroristoch mi je luto.. Poistovanie tyzden dopredu za neskutocne prachy? Teroristi uvedeni v zozname tych, co zahynuli v lietadlach doteraz studuju v Saudskej Arabii. A kto videl zabery padu dvojiciek tak je mu hned jasne, ze slo o nadhernu bombovu demoliciu.
@pappkin nenechaj si vymyvat mozog sarlatanmi
Je to reporter,ktori sa zaobra danou problematikou.A urcite je mudrejsi ako ty
" videa, co si sem dal, nie su rozhodne ziadne dokazy, na kazde take video ti ja viem dat 2 dalsie, ktore potvrdzuju oficialnu teoriu."
neviem co viac by si este chcela ze to niesu dokazi,haha
a to ze mas nejake videa nevivracaju to ze bol najdeny nanotermit.
" vysvetli mi radsej, preco sa sam usama k utokom priznal"
pretoze to iba zaplatili alebo zamaskovali niekoho aby povedal ze to bol akoze on aby mohli povedat ze to afganistan...
" ktora vlada na svete by zabila tisice svojich obcanov "
ta americka,nieje to prvi krat a j nero podpalil rim ab zvalil to na zidov,aj hitler spravil tzv utok pod falosnou vlajkou a zvalil to na poliakov...
" ak by to aj naozaj nejaky zvrateny narod chcel spravit, urobil by to tak dokonale, ze by si nik proti nim ani neskrtol. "
2 veci:takato velka udalost sa utajit neda,a hlavne sa spoliehaju na to ze ked niekto do toho rype tak povedia ze to je kons. teoria
" ktorych identitu pozname uniesli 4 lietadla a 2 z nich vleteli rovno do oboch budov wtc; to je jednoznacne"
identu pozname presne a niektori este ziju...a akoze nasli nazemi pas nejakeho araba,a bol neposkodeny...
a v pentagone bola 5m diera pricom lietadlo ktore donho udajne narazilo malo rozpetie kridiel 38m.
Aj v londine,madride a vsade inde to spravila cia,mossad.
A vobec nevadi ze clanok neobsahuje ziadnu otazku.Predsa toto nieje anketa ale forum.Staci dat temu a moze sa diskutovat.Ale kedze nemas relevantne argumenty tak mi to je jasne,ze volas admina.
@opinko v Amerike su tiez ludia ktori tomu neveria
@antifunebracka Ved to bol takmer dokonaly podvrh, bolo potrebne rozsiahle vysetrovanie, aby sa na to prislo, ako to v skutocnosti bolo. A stale vela ludi ako ty len slepo veria mainstremovemu klamstvu. Nechali ste sa lahko obalamutit. Ako môzes povedat taku stupidnu vec "a ktora vlada na svete by zabila tisice svojich obcanov." ?? To snad nemyslis vazne, keby tisice, ved aj miliony uz obetovali vlady alebo ich obdoby v priebehu dejin na dosiahnutie svojich cielov.
@freedomdreamer stalo sa to, ale bud to bolo za hlbokej historie, alebo v rozvojovych krajnach. vy dvaja si to predstavujete nejako lahko. akoze par vysokopostavenych ludi sa zide a povie: "vyhodime do vzduchu polku manhattanu, aby sme mohli bojovat s irakom" wtf?
a prečo nie? vojna s irakom = ropa = peniaze = ak vyhodim do vzduchu polku manhattanu, budem sa mať ako prasce v žite... čo už že tam zomre pár spoluobčanov. no nevyhoď to
toto nieje len, ze dvojicky a vojna s irakom. a doveryhodny zdroj je podla teba bush? co zatajili velku cast dokazovych materialov? co bol zvoleny za prezidenta asi tak, ze hlasovanie afroamericanov nabrali do uvahy? a je sranda, ze dokonca este aj bushov otec obchodoval a bush este stale obchoduje s usamovou rodinou. si najprv pozistuj fakty zlaty moj. lebo na to su aj dokazove materialy (papierove) .... pozri si dokumenty Zeitgeist a Farenheit 911 ...... to siaha daleko za oponu, len my to nevidime. a je totalna kravina, aby to padlo palacinkovym efektom.
@millieandrea prosim ta, ty trepes take debiliny, ze sa vobec divim, ze ta v tom blazinci, z ktoreho zjavne pises, pustili za pc. ja viem o tomto viac, nez ty vobec dokazes pochopit. hlasy afroamericanov nebrali do uvahy? looooooooool, to by si urcite nikto nevsimol, ze? fahrenheit este povedzme, ale zeitgeist je totalne z riti vycucana sracka, ktoru nikto neberie seriozne, reziser sam ma napojenie na extremisticke skupiny a to, ze si absolutne vymleta a vsetko mu spapkas uz nie je moj problem. tak ked ta pustia, bez studovat
a tak ti poviem. v tej vojne ide o nieco ovela viac, nez my vsetci dokopy vieme pochopit, takze sa tu nechvastaj na najmudrejsieho. lebo potom sa cudujem, ze pri svojich znalostiach zo vsetkych odborov sveta nezijes niekde na bahamach. a nereaguj na to. lebo zase len napises, ze ja som debil, ty si najmudrejsi a dokopy nic nenapises. len tu dokazes prepisovat texty inych userov a vysmievat sa z toho. tak chod do pice, lebo nikto tu na teba nieje zvedavy. cau.
@wind .... nevsimaj si toho zaostalca. nema vyznam mu nieco pisat.
to si musel mat dobre nervy, ked si tamto pisal. fakt mas teda 13
» 911blog.yweb.sk/613/ZERO-Invest...
A tento druhy link je na stranku s filmom ktory si urcite pozri.Prva polka filmu je o tomto zlom systeme a druha o systeme aky by bol podla nich lepsi ale ta druha polka je blbost pretoze si neuvedomuju ze ten system by bol tiez zly.Ale tu prvu polku si pozri.
www.video.google.com/videoplay?docid=4642167330989213588#