@3 ešte lepšie ... @2 rob kliky,je to základ,a keď si vybuduješ niakú silu,a svaly si zvyknú na záťaž,skús po 1,2 zhyboch a pomaly stupňuj.Je to samozrejme ťažšie ak máš nadváhu.
najlepšie je prečítať si amstrongov plan .. či jak to bolo, ale je to dosť náročne na čas, no dá sa tam využiť pár veci na pochopenie jak to všetko funguje..
Kladka je picovina, silu som zacal naberat az jak som zacal cvicit mrtvy tah.. A ked sa nevies dvihnut, zavolaj si dakoho, nech ti drzi nohy zo zaciatku, casom naberies na sile aj na hrazde, resp. ak nemas nikoho za seba, @11 plati
mozes skusit aj vyskocit na hrazdu a pomalicky sa spustat dole, alebo skrc nohy v kolenach a podloz si ich stolickou alebo nech ti ich kamarat chyti a pomahaj si nimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(potom som sa pustil a proces opakoval)
najlepšie je prečítať si amstrongov plan .. či jak to bolo, ale je to dosť náročne na čas, no dá sa tam využiť pár veci na pochopenie jak to všetko funguje..