ahojte takze.... trapi ma ze moj priatel mi proste nedava komplimenty... je ku mne mily hovori ze ma lubi... on vie ze vela chalanov mi hovori ze som pekna ze som mila ze som v niecom bola sikovna ale on nechape ze to mi je jedno ze ja to chcem pocut od n
no to ze ti hovori o svojich ex chlapec tak to fuuh..
ja chapem ze niekedy to pocut je fajn ale mozno ked mu to prestanes pripominat tak ti to zacne hovorit moj mi to nehovori my si hadzeme komplimenty uplne inym sposobom ktory clovek nepochopi ( typu: smrdis - aj ty!, ASi ta uz nelubim- to je v pohode asi ani ja teba )
chalan ak ti pvie ze ta lubi tak ta lubi oni su trosku taki vecnejsi ..ci povedia to plati ale nepotrebuju okolo toho velmi cukrickovat..
Nemá dôvod myslieť si o tebe že si zúfalka, to je normálne že dievča chce/potrebuje počuť nejaký kompliment od svojho milého. Ja neviem, moj priatel mi dáva dost komplimentov..ale kebyže som možno v tvojej situácii tak by som mu to skusila povedať ešte raz nejako tak že je normálne aby chlapec povedal svojmu dievčatu niečo pekné, že by ťa to potešilo...a ak stále nič, tak jáá ti nevím..bud je fakt nechápavý a nevšímavý,alebo tvoj vyzor a dobré vlastnosti berie za samozrejmost takže to nepotrebuje rozmazávať..neviem, nepoznám ho. Ale tak skus mu to povedať uplne priamo. Tak ti držim palce.
Odkiaľ vie, že ti komplimenty vravia ostatní chalani? To mu o tom rozprávaš?
Myslím, že chalan, ktorého bývalé sú zlatokopky a ako píše, nie je hlúpy, je teda maximálne povrchný.+ keď ešte o nich hovorí..no divím sa ti dievča, že to toleruješ...
A malichernosť to nie je, každá baba sa chce páčiť a to najmä svojmu chalanovi..Ja si na komplimenty nepotrpím, ale od bývalých som ich rada počúvala a ešte sa mi nestalo, že by som o ne musela prosiť (ale ani by som sa k tomu neznížila)..
ja som sa už začala pýtať napr.:som šikovná? že som šikovná? že som to dobre spravila? ... a potom sa ma spýtal či sa cítim nedocenená, že dávam takéto otázky, prikývla som a povedal mi: "len od teba záleží, ako sa pozrieš na situáciu, tak si vyrob ružové okuliare a bude dobre"
podla mňa je kokot (pre to rozprávanie o ex a týmto veciam čo tu popisuješ) a poradiť ti veru neporadím asi...mňa by toto sralo a po čase by som ho niekam poslala ale tak...
chlapi to tak necítia ako my ženy...kašli na to chváľ sa sama pred zrkadlom ak ti to pomože a to s ex...no to by mi asi vadilo...nevraví ti to naschval lebo mu ideš na nervy? vieš ako že moja bývala bola taká a taká a ty si zúfalka...keď chceš komplimenty a on ti ich nedáva tak časom sa to určite nezmení iba ak to bude robiť na silu a to nemá význam...takže bud si nájdi dákeho čo sa chce cukríčkovať a bude ti každú sekundu vravieť ako to miluje a aká si úžasná alebo kašli na to...ale toto sa nezaprie že ženy chcú vždy to čo nemajú a keď to získajú zistia že to ani nepotrebovali
porozprávať sa o svojich ex je fajn - raz. takže mu moc teda nerozumiem.. to sa proste nerobí.
a čo sa týka tých komplimentov, no keď ti to tak chýba a on sa aj tak za to háda, to bude asi tiež volade problém.. čojaviem, celý je ňáky divný z toho čo rozprávaš
Páčilo by sa ti keby ti každý deň pripomínal jaké krásne máš kozy, riťku alebo micinu a aká šikovná si v posteli? Tak to ma podržte Ktorej by sa to páčilo? ale aj na ulici pred ľuďmi
Súhlasím s @purenarcissism , pretože tento chlapec si ťa očividne nezaslúži Kto vie, možno má komplexy sám zo seba, a preto ani tebe nedá pocítiť, že si atraktívna baba. Ale myslím si, že každý normálny inteligentný chlapec,ktorý už čo-to o babách vie má znalosti o tom, že CHCEME vedieť o tom, že sa svojim chlapom páčime. Nevravíme predsa o tom, že každú sekundu chceme počuť o tom že nás chce pretiahnuť a máme krásne očičká a podobné drísty. Len sa cítiť jedinečné a ľúbené
keď tak nad tým rozmýšlam, nedával som žiadne.. čo bola asi chyba.. na druhej strane ani ona mne, ale ja som dával aspoň dostatočne jasne najavo, ako ju milujem
V prvom rade, keby že ťa naozaj tak ľúbi, určite by ti nerozprával o svojich ex. To je proste vec, ktorú asi žiadna ženská nechce počuť. Tak isto, ako by on nechcel počuť o tvojich bývalých.
Napr. ja s mojim chlapom si tiež nedávame nejaké extra komplimenty. Ja mu poviem somár, on mne krava, hovoríme si (podobne ako @2 ), že smrdíme a takéto kraviny. To je vlastne nás prapodivný prejav lásky
To, že ti hovorí o svojich ex je od neho dosť hnusné. Teda ak sa o nich rozprávate je to normálne, ale len raz za čas v nejakej konkrétnej situácií, ktorá si to vyžaduje. Myslím si že počúvať od priatela aká bola ´Fiona´ dokonalá by nechcela asi žiadna žena. Ja by som to určite netolerovala.
Podľa mňa je úplne normálne, že chceš od neho počuť komplimenty. Neviem si predstaviť, že by som od mojeho milého nepočula aký mám pekný úsmev, oči atď. Osobne si myslím že by sisi to od neho nemala vyžadovať ,mal by ti ich hovoriť sám. A keď na to nevie prísť sám tak si ťa nezaslúži a je to debil. Neviem, ja by som s niekým, kto sa tak správa ako to popisuješ nemohla byť, asi by som s ním nebola šťastná.
Ja taký problém nemám tak o tom neviem veľmi hovoriť. Držím ti /vám palce.
dakujem vam pekne za komenty... to s ex som napisala asi nepochopitelne... on o nich hovori raz za cas a nikdy nie sam od seba ale vcera sme sa pohadali na tom ze som mu pripomenula jedno dievca ktore je naozaj skarede a poznam ju natolko ze viem ze je strasne hlupa a proste je hrozne odpudiva... no on ju obhajoval ze je dobra a zaujalo ho ako sa oblieka ((ako k*rva) a toto ma neskutocne nahnevalo ze ja som v jeho ociach asi naozaj tak menejcenna... on nie je nechapavy a vie ze mi take veci chalani vravia... lebo pozna vela ludi co o mna maju zaujem a ja viem ze nie som skareda ani hlupa ale uz si to o sebe zacinam aj mysliet ked pre neho sa vobec necitim jedinecne... nechcem pocuvat aka som pekna a kecy len chcem citit ze som vynimocna pre neho a ked som mu to povedala vcera tak povedal ´´dobre si pekna ...... stastna?´´ no a po tomto som sa citila uz upne ako posledna socka ..
vyzera to zvelicene lebo riesim iba toto ale inak nemame problemy vo vztahu a on ani toto nebere ako problem len ja som si to zacala poslednou dobou vsimat ze mi naozaj chyba ta pochvala a pocit ze naozaj ma dovod na to ´´lubim ta´´...ze je na mne nieco naozaj take co ma rad
ja tiež nedostávam komplimenty, len výnimočne... ale určite sa pre také veci nehádame... naopak, poviem pred ním, že som pekná vidíš, musím si sebavedomie dvíhať sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
moc s tymto nepohnes, pokial to nedocvakne jemu tak mu to tazko vtlcies do hlavy.. kazdopadnem neviem, ci by som bola stastna v takomto vztahu
ja chapem ze niekedy to pocut je fajn ale mozno ked mu to prestanes pripominat tak ti to zacne hovorit moj mi to nehovori my si hadzeme komplimenty uplne inym sposobom ktory clovek nepochopi ( typu: smrdis - aj ty!, ASi ta uz nelubim- to je v pohode asi ani ja teba )
chalan ak ti pvie ze ta lubi tak ta lubi oni su trosku taki vecnejsi ..ci povedia to plati ale nepotrebuju okolo toho velmi cukrickovat..
Myslím, že chalan, ktorého bývalé sú zlatokopky a ako píše, nie je hlúpy, je teda maximálne povrchný.+ keď ešte o nich hovorí..no divím sa ti dievča, že to toleruješ...
A malichernosť to nie je, každá baba sa chce páčiť a to najmä svojmu chalanovi..Ja si na komplimenty nepotrpím, ale od bývalých som ich rada počúvala a ešte sa mi nestalo, že by som o ne musela prosiť (ale ani by som sa k tomu neznížila)..
A to s ex-zlatokopkami som nepochopila asi. On ti o nich vykeciava, aké boli super? Ja by som to zjavne nestrpela ...
a čo sa týka tých komplimentov, no keď ti to tak chýba a on sa aj tak za to háda, to bude asi tiež volade problém.. čojaviem, celý je ňáky divný z toho čo rozprávaš
Po čase som mu už musela hovoriť ,,niečo pekné mi nechceš povedať? "
samozrejme,sa nato nechytal ani najmenej.
Potom už ani ,,milujem ťa " nebolo ...
A dopracovali sme sa až k tomu že ,, ho to so mnou nebaví ALE má ma rád "
Napr. ja s mojim chlapom si tiež nedávame nejaké extra komplimenty. Ja mu poviem somár, on mne krava, hovoríme si (podobne ako @2 ), že smrdíme a takéto kraviny. To je vlastne nás prapodivný prejav lásky
Podľa mňa je úplne normálne, že chceš od neho počuť komplimenty. Neviem si predstaviť, že by som od mojeho milého nepočula aký mám pekný úsmev, oči atď. Osobne si myslím že by sisi to od neho nemala vyžadovať ,mal by ti ich hovoriť sám. A keď na to nevie prísť sám tak si ťa nezaslúži a je to debil. Neviem, ja by som s niekým, kto sa tak správa ako to popisuješ nemohla byť, asi by som s ním nebola šťastná.
Ja taký problém nemám tak o tom neviem veľmi hovoriť. Držím ti /vám palce.