ja vždy len vonku, v parku , za neakým rohom v meste ,v prírode a ták...Ale vždy mi tam chýba pohodlie, potom furt chcem meniť polohy lebo po chvíli cítim také nepohodlie
...toto tu uz tiez bolo parkrat,hm...mno oki,thakze kuchynsky stol,ping-pongowy stol,doska na zehlenie,parapeta na okne,WC-ka w bare,lawicka w parku,schody w bytowke,schody za policajnou stanicou,kotolna a uz ani newiem
Jako neviem kto napisal ze doma v posteli je to najlepsie, s tym nesuhlasim
To budete zachvilku nadichany stereotypu.
Takze stare zname, na pracke ktora pere, je to take velmi zaujimve. Vo vode, ked sa niekde kupete sami je to velmi velmi dobre. Taky super pocit.
A tak v prirode, niekde v lese, na stanovacke. Verejne vc, skusobne kabinky, v aute (ale bacha v akom v mojom punte to nie je nejaka extra zabava ) tj v nejakom vecsom napriklad.
Ved to je maximalne stereotypne, cely zivot sexovat v posteli v izbe, stale to iste dokolo. Ako kiki povedala, je to vzrusujuce, je to nieco nove.
Je to hlavne dobre, ked s partnerom chodis dlhsie. Ked ides s niekym prvykrat, tak kludne aj v izbe v posteli. Ale ak sa jedna o partnera, ktoreho uz dobre poznas, a co to s nim uz mas odsuloznene, treba skusat nove veci. Je to super vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Jako neviem kto napisal ze doma v posteli je to najlepsie, s tym nesuhlasim
To budete zachvilku nadichany stereotypu.
Takze stare zname, na pracke ktora pere, je to take velmi zaujimve. Vo vode, ked sa niekde kupete sami je to velmi velmi dobre. Taky super pocit.
A tak v prirode, niekde v lese, na stanovacke. Verejne vc, skusobne kabinky, v aute (ale bacha v akom v mojom punte to nie je nejaka extra zabava ) tj v nejakom vecsom napriklad.
A je tu kopa moznosti.
Ved to je maximalne stereotypne, cely zivot sexovat v posteli v izbe, stale to iste dokolo. Ako kiki povedala, je to vzrusujuce, je to nieco nove.
Je to hlavne dobre, ked s partnerom chodis dlhsie. Ked ides s niekym prvykrat, tak kludne aj v izbe v posteli. Ale ak sa jedna o partnera, ktoreho uz dobre poznas, a co to s nim uz mas odsuloznene, treba skusat nove veci. Je to super vec.
a najlepsie su tie miesta kde hrozi ze nas niekto nachyta...potom je vzruso.. ..ale aj taka romantika je dobra vecicka
to It :..a.co tak autobus miesto auta??..ten je dost velky a ma kopec sedadiel
to Kiki : mas uplnu pravdu treba si ten vztah ozivit a experimentovat...nowe miesta= nove zazitky a spomienky