Táto diskusia je hlavne pre baby. Žiarlili ste sniekedy na kamarátku? Keď mala chalana a už sa ti tak nezdôverovala a nevenovla ti takú pozornosť ako predtým? Vadilo ti to? Alebo závidela si druhej kamarátke že mala lepšiu postavu, viac kamarátiek, lepší
No to že s novým partnerom prichádza aj veľa zmien je normálne.Treba to však rešpektovať.Je jasné že ho istý čas bude mať plnú hlavu ale ja si myslím že je to bežná súčasť dospievania.No a to s tou závisťou...myslím si že väčšina žien si závidí navzájom...možno najviac tú postavu alebo krásu..ale to je len preto lebo sa furt na oči vystrkuje akýsi ideál ..a potom majú mladé dievčatá komplexy.Ale takéto správanie patrí nejakým spôsobom do puberty.Zrelá žena by sa nemala trápiť s takýmito vecami.Každý má predsa osud vo vlastných rukách.A ak nemá dievča peniaze teraz..a nič nerobí a nesnaží sa.Nebude ich mať ani potom.Ak má zlú postavu.Vždy sa dá na tom niečo zmeniť...je to na nás..závisť je len strata času
Áno to je normálne . Vzdy ked kamoska pred ním flirtuje a mna pred ním ohovára len aby bola cool, tak proste si ju nevsimam sak to je puberta... A niekedy ked to prehana tak sa trosku aj urazim napr. ked o mne s nim hovori ze vyzeram jak konecnik je to dost neprijemne... potom sa mi ale ospravedlni
ehm, mám 5 súrodencov, tak keby som takto závidela tak neviem neviem, vždy som sa musela zmieriť s tým čo mám a viac mať nebudem... tak som aj taká, no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme