Ahojte, ocitli ste sa niekedy v takejto situácií, že vás váš byvali donútil, žiarliť?? Lebo mne sa to stalo a dosť ma to mrzí teda neviem či mrzí, ale je mi z toho do plaču a teraz neviem či z toho, že ho môžem úplne stratiť ( ešte sme kamoši ) alebo z to
jejda,chce ti len dokazat ze ma na viac,ze po nom tuzi aj niekto iny..
ja by sm mu urobila to iste,aby zistil ze sa so mnou nebude len tak zahravat..
a ked vravis,ze ta tak chce,tak si ta nenecha len tak
a keby nic neplatilo,tak proste mu to povedz a potom mozno prestane,ak mu bude na tebe zalezat..
nebooj,je to len docasnee riesenie u neho,vsetko bude o chvilu fajn..ver mi..poznam to
Mno ..na toto presne plati vyrok z knihy laska je chyba v programe,, muzi ziarlia na priatelov minulich a zeny ziarlia na frajerky buduce''...ale pokial ziarlis musis si sama ujasnit,ci je to preto lebo ho stale lubis alebo len z principi ,ze prichadza dalsia zena do jeho zivota... no kazdopadne ziarlivost je stale znakom zaujmu o mno ako cloveka ,otazne je ,ci aj ako partnera...
ach jaj, žiarlivosť... ak to robí naschvál, chce upútať tvoju pozornosť a možno ťa vyprovokovať k niečomu... alebo dokázať (neviem či sebe, tebe, alebo okoliu), že má naviac a nie je odkázaný len na teba...
aj tak žiarlivosť a presne definované vzťahy len komplikujú žvot
najhnusnejsie na ziarlivosti je, ze ja ziarlim strasne a moj priatel vobec, ini by mi zakazali ist s iným vonku, ale on nie, ja si mozem ist s kýmkolvek, kdekolvek, pokial s nim nieco nerobim... na druhu stranu mu nemozem zakazat kamaratky
keby ho nemas rada, alebo keby ti je uplne lahostajny, tak na neho neziarlis.. pretoze na normal kamosov urcite neziarlis... tak asi tolko.. a k tomu naveky sama.. suhlasiim s @cocca-colla
mám mu spraviť to isté???....na tej škole je viac dievčat ako chalanov a ani by sa to nedalo lebo ja nie som taká a v dnešnej modernej dobe už holky balia chalanov. Neviem prečo som začala žiarliť keď už som bola rozhodnutá, že to nebude medzi nami fungovať a možno ani by som nežiarlila keby ma nechal napokoji, ale nenechá ma. A aj to je na tom celé blbé, že k ostatným je milší ku mne nie je taký.
A ostanem naveky sama, vôbec nemám šťastie na chalanov veď väčšina holiek v tomto veku mala určite min. 5 šrácov ja len 2. Okrem toho celé dni sedím doma a aj keď vyjdem von tak ani pes sa za mnou neobzrie.
v citoch mas nejasno pretze clovek ktory musel ziarlit nevie ako dalej a nevie co citi.zazila som to uz raz a vies ono to chce cas ale ten obcas na teba tlaci kedze ak niektochce niekoho spet tak ho chce cim skor a ak ma dlho cakat tak ho to omrzi obcas....ja osobne by som sa s nim skusila stretnut a mozno dat aj dokopy a po case zistis ako to je s tymi citmi...a to ze si ziarlila znamena len tolko ze ho mas urcite rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja by sm mu urobila to iste,aby zistil ze sa so mnou nebude len tak zahravat..
a ked vravis,ze ta tak chce,tak si ta nenecha len tak
a keby nic neplatilo,tak proste mu to povedz a potom mozno prestane,ak mu bude na tebe zalezat..
nebooj,je to len docasnee riesenie u neho,vsetko bude o chvilu fajn..ver mi..poznam to
aj tak žiarlivosť a presne definované vzťahy len komplikujú žvot
Vzchop sa dievča
A ostanem naveky sama, vôbec nemám šťastie na chalanov veď väčšina holiek v tomto veku mala určite min. 5 šrácov ja len 2. Okrem toho celé dni sedím doma a aj keď vyjdem von tak ani pes sa za mnou neobzrie.