Žiarlim, aj keď v mojom prípade je to ťažko odlíšiteľné od neprekonateľnej agresie voči bezočivým ženským, čo partnera neprestajne otravujú, pričom nemajú hranice vkusu a prípustnosti.
V niektorých aspektoch sa čudujem, že so mnou môj chlap ešte vydrží.
ak žiarlim, tak zo srandy.
ono ak by ma niekto chcel podviesť, tak sú to jeho sračky.
a keď sa ich dozviem, tak ich spláchnem spolu s ním pravdepodobne.
žiarlim, ale pred ním sa tvárim, ako mi je všetko náramne ľahostajné... za čo by som sa najradšej prefackala, ale tak občas sa aj sama nad sebou zamyslím, že čo to už, do čerta, za konšpiračné teórie vymýšľam...
žiarlim minimálne, len zo srandy mám občas nejaké poznámky na môjho. Chodí von s kamarátmi aj kamarátkami a nemám s tým problém.
Napr mi nevadilo ani, keď išiel s bývalou na pivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale myslim, ze keby to bolo vazne, tak by som trosku ziarlil asi, ale rozhodne nie zdravo. ziarlivost totiz nie je zdrava
v poslednej dobe sa ovládam ale..
ale obaja moji partneri akosi neriesili socialny zivot, okrem mna von nechodili, cize som nemala na koho ziarlit a vsetci sme boli stastni
akonáhle partner sklame, prestávam mu veriť a žiarliim vkuse, na všetko...ako besná..
je to dosť na pitchu
V niektorých aspektoch sa čudujem, že so mnou môj chlap ešte vydrží.
ono ak by ma niekto chcel podviesť, tak sú to jeho sračky.
a keď sa ich dozviem, tak ich spláchnem spolu s ním pravdepodobne.
Napr mi nevadilo ani, keď išiel s bývalou na pivo
žiarlim, ale len tak zdravo
no ja odpadnem sak len zbada niekde ten jeden nick a musi si dat vino aby sa ukludnila