Čaute zadaní birdzáci od 20 do 30 rokov!
Žiadam Vás o pomoc pri vyplňovaní dotazníka. Netýka sa to záverečnej práce, je to prieskum v rámci predmetu kyberpsychológie. Potrebujeme predovšetkým tých, čo sa s partnerom zoznámili cez internet. VĎAKA 1.koment
Žiarlivosť je p*čovina...
Ale tak ľudia bývajú prehnane žiarliví zväčša pri prvom partnerovi.
Potom sa už naučia, že je to zbytočné žiarliť. Ak niekto chce niečo spraviť spraví to bez ohľadu na to či žiarlíte alebo nie.
@karlotiskot ak máš naozaj 31 rokov tak tvoje odpovede aj tak nebudú využité
1. odpoveď: či je partnerka príťažlivá pre iných 2. odpoveď: či túži aj po iných mužov keď má partnera a či sa o nich zaujíma
Otázky sme nevymýšľali my, sú to škály o žiarlivosti, ktoré sa využívajú.
vyplnene, bolo to fajn ale niektore otazky ako
"Pýtam sa svojho partnera, kde bol."
mi prisli totalne tupe.. proste toz kontextu vyznieva ked napisem ze hej ze som stihacka a pytam sa lebo ho podozrievam ze je s kurvou ale ofc viem vzdy kde bol a kde som bola ja lebo sa lubime a sme ako jeden a vsetko si hovorime ne o__O dost blbe by mi prislo keby sa nezaujimam kde bol, ale to ze sa o to zaujimam nema nic spolocne s tym ze by som ziarlila, ale ze ho mam rada
@h8u hej ja chápem, tiež sa nám niektoré otázky nepáčili, tiež som na tu otázku odpovedala že áno, podľa mňa je zdravý záujem v partnerskom vzťahu úplne normálny vzhľadom k tomu, že to nie je dotazník k bakalárskej práci, tak sme tie otázky až tak veľmi nepreberali, niektoré z nich nebudú ani použité, sú skôr také skryté, veď to poznáš ďakujem za vyplnenie
@darkestangel na počítači sa to zobrazuje tak, že si musíš stupnicu posunúť a uvidíš aj 7 a 0... ak to vypĺňaš napr cez mobil tak to tam asi nezobrazuje, neskúšali sme.
@miaja to je pravda, ale zamerali sme sa na heterosexuálne páry, predpokladali sme, že homosexuálnych by nebolo nejako veľa a že by to bolo aj tak zanedbateľné. Dobrý postreh, v limitoch práce to isto spomenieme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
P.S. Ak potrebujete vyplniť dotazník, pošlite mi ho, vyplním rada
Ale tak ľudia bývajú prehnane žiarliví zväčša pri prvom partnerovi.
Potom sa už naučia, že je to zbytočné žiarliť. Ak niekto chce niečo spraviť spraví to bez ohľadu na to či žiarlíte alebo nie.
1. odpoveď: či je partnerka príťažlivá pre iných 2. odpoveď: či túži aj po iných mužov keď má partnera a či sa o nich zaujíma
Otázky sme nevymýšľali my, sú to škály o žiarlivosti, ktoré sa využívajú.
"Pýtam sa svojho partnera, kde bol."
mi prisli totalne tupe.. proste toz kontextu vyznieva ked napisem ze hej ze som stihacka a pytam sa lebo ho podozrievam ze je s kurvou ale ofc viem vzdy kde bol a kde som bola ja lebo sa lubime a sme ako jeden a vsetko si hovorime ne o__O dost blbe by mi prislo keby sa nezaujimam kde bol, ale to ze sa o to zaujimam nema nic spolocne s tym ze by som ziarlila, ale ze ho mam rada
obyčajne žiarlivú
1
2
3
4
5
často žiarlivú
a toto co bolo za stupnicu? nemalo by 1 byt vobec ziarlivu?
Ja nemám obavy, ja to viem A neviem, ako mám v tom prípade odpovedať, vlastne pri každej z otázok sa nachádzame niekde úplne mimo hodnotiacej škály!