žiarlivosť je prejav egoizmu. prejav toho, že toho druhého chcem vlastniť. že mu chcem uprieť možnosti rozhodovať sa tak, ako chcem ja, aj keď sa mi to nepáči. samozrejme, nie všetko sa mi (a by sa mi) pri partnerke páčilo, ale je dôležité hovoriť o svojich citoch a pocitoch s týmto súvisiacich. niekto rád nevinne flirtuje, niekto to u toho druhého neznesie. je treba si tieto veci vyjasniť. a tak či tak, vo vzťahu, kde si ľudia navzájom veria, žiarlivosť nemôže existovať. a ak si neveria, taký vzťah nestojí za veľa a nemá zmysel ho komentovať.
CHYBA: Hľadaná podstránka sa stratila, proste nie je! Možno ju niekto zmazal a možno táto podstránka na portáli www.birdz.sk ani nikdy nebola. Napríklad naši programátori spravili nejakú chybnú linku alebo tak. Ak chceš, pošli nám túto linku na mail, webmasterovi našej stránky na jeho kontaktný e-mail a my skúsime chybu čo najskôr opraviť. Díkes.
Vráť sa na hlavnú stránku www.birdz.sk alebo na predchádzajúcu stránku.
keby som sa mala zaradit do tych menej alebo viac ziarlivych, urcite som medzi tymi viac ziarlivymi. jednoducho sa bojim o to, ze o partnera pridem, ze najde niekoho lepsieho, ako som ja. no kvoli ziarlivosti druhu stranu nijako nelimitujem, som skorej typ tichej trpitelky. ale neznamena to, ze druhej strane nedoverujem, len to, ze zavidim inym ludom, ked mozu byt s nim.
Žiarlime obaja a preto sa v tom chápeme Ale skôr sa kvôli tomu podpichujeme, myslím, že ani jeden z nás nemá naozajstný dôvod na žiarlivosť... Ale neviem čo je to za lásku ak tam nie je ani štipka žiarlivosti, ja osobne si to neviem predstaviť. Chorobná žiarlivosť je už iná vec... a nebezpečná.
sú ženy...ktoré... by som.. úprimne si povedzme ....
stiahla z kože tú kožu uvarila, nazad ich do nej zašila, strčila do pece aby sa len decentne pripiekli ale nezomreli, potom .. ježiši neviem podrezať zarezať, udusiť, udláviť.
hm... neviem či sa to dá vysvetliť priam ako postup, ale proste... keď prestaneš ten pocit brať vážne, tak po čase zoslabne. čiže vysmieval som sa sám sebe že také cítim, pripomínal som si že nemám dôvod mať ten pocit, a už vôbec nemám právo sa na základe neho nejak chovať, keď už to nešlo udržať, tak som niečo z tej žiarlivosti vychádzajúce povedal nahlas, ale proste tónom že sa z toho stal vtip, a... tak. neviem, takto napísané to znie dosť triviálne a neuveriteľne, asi
@antifunebracka keby si sa o partnera nebal, tak by si ho bral ako samozrejmost. a vo vztahu nikdy nie je dobre, ked tvoj partner pre teba strati tu nalepku "specialny", lebo v tom momente sa stava nahraditelnym
joooj som žiarlivá, ale nejak to dotyčnému nikdy nedám najavo, že ma tým rozosmutňuje.....a nevadí mi keď žiarli druhý....pokiaľ to je teda v zdravej miere
Otvára sa mi nožík v kapse keď vidím jeho bývalú!..ale tak inak nie som príliš žiarlivá.. len nemám rada keď sa niekto ch D hrať s mojími hračkami ..ale keď žiarli on tak mi to dakedy vadí ale dakedy je to milé ...no snažím sa dôverovať a nepreháňať to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Chyba 404: Podstránka sa stratila
Podstránka sa stratila
CHYBA: Hľadaná podstránka sa stratila, proste nie je! Možno ju niekto zmazal a možno táto podstránka na portáli www.birdz.sk ani nikdy nebola. Napríklad naši programátori spravili nejakú chybnú linku alebo tak. Ak chceš, pošli nám túto linku na mail, webmasterovi našej stránky na jeho kontaktný e-mail a my skúsime chybu čo najskôr opraviť. Díkes.
Vráť sa na hlavnú stránku www.birdz.sk alebo na predchádzajúcu stránku.
V prípade otázok nás kontaktuje.
» ow.ly/l3TJj...
a keď ten druhý žiarli mi nevadí, pokiaľ to nie je až príliš
keby som sa mala zaradit do tych menej alebo viac ziarlivych, urcite som medzi tymi viac ziarlivymi. jednoducho sa bojim o to, ze o partnera pridem, ze najde niekoho lepsieho, ako som ja. no kvoli ziarlivosti druhu stranu nijako nelimitujem, som skorej typ tichej trpitelky. ale neznamena to, ze druhej strane nedoverujem, len to, ze zavidim inym ludom, ked mozu byt s nim.
a nikdy som nedala priateľovi dôvod, aby žiarlil...ale asi by mi to nevadilo
do určitej miery je to milé, do určitej vyššej ešte tolerovateľné, a potom už áno.
Ale asi budem žiarlivá. Ale přiměřeně. PŠIMŇEŽEŇE!
@laurikaaa @21 aaa moje slova
stiahla z kože tú kožu uvarila, nazad ich do nej zašila, strčila do pece aby sa len decentne pripiekli ale nezomreli, potom .. ježiši neviem podrezať zarezať, udusiť, udláviť.
ja som inak veľmi mierumilovná
viem o čom hovoríš, ale chýba mi tam rituálne vyrezanie pyskov a iné naše obľúbené praktiky
neviem prečo som si ako keby paralelne spomenula na tvoju preslávenú kuchárku
mne by stačilo aby som tie recepty mohla pripravovať priamo z nejakých jedincov , stačilo by mi to porcovanie napríklad
Potom k veci:
Žiarlim trošku. Trošinku. Na také bežne pochopiteľné veci, ktoré by som ani neodstraňovala, len proste troška žiarlim.
A podľa mňa žiarlivosť v takej malej miere je v pohode, ba priam žiaduca, lebo ten druhý vidí, že ti na ňom záleží a tak.
hm... neviem či sa to dá vysvetliť priam ako postup, ale proste... keď prestaneš ten pocit brať vážne, tak po čase zoslabne. čiže vysmieval som sa sám sebe že také cítim, pripomínal som si že nemám dôvod mať ten pocit, a už vôbec nemám právo sa na základe neho nejak chovať, keď už to nešlo udržať, tak som niečo z tej žiarlivosti vychádzajúce povedal nahlas, ale proste tónom že sa z toho stal vtip, a... tak. neviem, takto napísané to znie dosť triviálne a neuveriteľne, asi
a on tiež občas a potom sa na tom smejeme
Ale on žiarli dosť no, tak prehnane že to nejde normálne opísať