Do neba ma v poslednej dobe vytača moj priatel , vzdy ma upozornoval na to ze je extremne ziarlivy ale mam pocit ze mi to prerasta cez hlavu tym ze on pracuje a ja este studujem cele prazdniny je v praci a mne zakazuje uplne vsetko nemozem sa zabavat v b
A to kde sme?!!! Tak robte kompromisy.....ja so žiarlivými chalanmi mám skúsenosti riešim to tak, že buď mi proste dovolí ísť von s kamoškami sa zabaviť, alebo KONIEC! On nakoniec ustúpil, lebo ma ľúbil, a keď ťa aj on ľúbi, urobí to isté, ak ani to nepomôže tak ti za to nestojí. A kontrolovať smsky? No to urobil len raz, tak sa s nim nebavila celý deň ignorácia, a potom by mi aj riti fúkal, a odvtedy sa ho ani nedotkol! Na chlapov treba byť tvrdý!
To ze zliarli tak to je prejavom lasky,cize ta ma naozaj rad.Ale prehnana ziarlivost nieje dobra.Ale musite sa porozpravat.Musis mu vysvetlit ze aj ty potrebujes priestor na zabavu a aj na kamosov.A je len na nom ci sa zmeni alebo nie.NO laska je o tom ze sa musia priniest aj nejake obete, a preto by mal zmenit svoj pristup. DUfam ze to vyriesite.
mala som nieco podobne.. nevydrzis dlho.. toto vasu lasku zabije. ak to nevie pochopit a aspon trocha neustupi tak smola... to je ako bomba. tika tika do urciteho moemntu ale raz vybuchne . ja som ho tiez milovala ale toto ma tak sralo ze nakoniec som sa odmietala uz s nim aj bavit lebo vsetka komunikacia bola vedena ako vysluch som mala pocit. kto kedy s kym ako atd
A ty tam ideš baliť iných chalanov? To snáď nie? Veď mu povedz, že tam ideš len pre zábavu, pre nič iné, že ťa nebaví sedieť za netom doma. Alebo ho obmedzuj aj ty, nech vie aké to je!
no ešte som zabudla napísať, že napríklad, ja už mám ročný vzťah a nechodím sa baviť bez priateľa, neviem si to bez neho predstaviť, to by som sa ani nebavila..
rozíď sa s ním... toto je nepolepšiteľný človek... on bude žiarliť, aj keď bude mať inú... a teba to bude psychicky týrať... každý z nás potrebuje mať určitý druh slobody, takže vezmi nohy na ramená a utekaj od neho čo najďalej. Ver mi, on sa nezmení nikdy, lebo sa nechce zmeniť...
ja by som sa ties radsej bavila s nim ale ked je furt v praci a ja nechcem cele prazdniny presediet doma a ked ho obmedzujem na oplatku ja jemu to vobec nevadi vraj chce aj tak byt len somnou neviem fakt..
no vidiš, tak si nájdi iného keď dokonca stále preč..nemá to zmyseľ..ako budete žiť, predstav si to o pár rokov!! Ak to takto bude stále tak to fakt nemá zmysel..
tak to je super, potom budete spolu a bude fajn..tak sa netráp...
skúšaj mu stále vysvetlovať teda, že sa chceš baviť, nechceš byť iba doma, keď on je preč..no ale ja by som sa nebavila, kokos, a nechápem ako môžeš ale každý sme iný..
aj môj priateľ bol dlho preč ale našla som si zábavku a nechodila som sa baviť..akurát som išla s kamošmi a zo segrou von nachvílku, zapáliť a tak ale baviť ee
no ja by som veru babe nedovolil ist niekam von do baru s chalanmi a chlastat (ozrate baby su jak kurvy ked ich nema kto strazit)...ale keby ma lubi tak by nesla
my sme spolu byvali, tiez prvy rok sa nikomu nechcelo ist bavit jeden bez druheho ale po case ti to zacne chybat.... proste musis spolocensky apson trocha zit a to ked nevie pochopit tak to je to najhorsie...
skus sa s nim pozhovarat a vysvetlit mu,ze ho nechces podvadzat len sa zabavit ked to nepochopi bud sa mozes zabavat aj tak ked nie je pri tebe,znasat jeho prehnanu ziarlivost alebo ukoncit vztah
Osobne by mi to vadilo, buď mi bude veriť alebo má smolu...
@15 Vzťah je okrem iného aj o dôvere... Takže neviem či by som bola dvakrát nadšená keby som mala priateľa ktorý by mi zakázal ísť niekam s kamarátmi... A neškatuľkuj, sú baby ktoré už dorástli na to aby vedeli piť s mierou, prípadne nepijú vôbec a teda naozaj nehrozí že by zneužili neprítomnosť priateľa a prítomnosť podgurážených kamarátov...
tak akoze aj ja mam ziarliveho chalana...ale kebyze zajde do takychto extremov...tak u mna skoncil....a to na dobro...tu treba nieco spravit....a to bud rozist...alebo spravit kompromis a dohodnut sa...sak toto je obmedzovanie slobody...ty brdo....zabila by som takeho chalana
podla mna mu ta žiarliwosť už leze na mozog..nex sa akokolwek welmi lubite newidim dowod prečo by ste si wo wztahu mali niečo zakazowat..wztah by mal byt hlawne o dowere takže by mohol ist kludne hocikym hocikde a w pokoji by ste mali wedieť že nikto nikoho nepodwedie ...w twojom pripade by som si dobre rozmyslela či s nim začnem bywat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
chodí za mnou aj do práce, donesie mi jedlo...to je priateľ!
skúšaj mu stále vysvetlovať teda, že sa chceš baviť, nechceš byť iba doma, keď on je preč..no ale ja by som sa nebavila, kokos, a nechápem ako môžeš ale každý sme iný..
aj môj priateľ bol dlho preč ale našla som si zábavku a nechodila som sa baviť..akurát som išla s kamošmi a zo segrou von nachvílku, zapáliť a tak ale baviť ee
@15 Vzťah je okrem iného aj o dôvere... Takže neviem či by som bola dvakrát nadšená keby som mala priateľa ktorý by mi zakázal ísť niekam s kamarátmi... A neškatuľkuj, sú baby ktoré už dorástli na to aby vedeli piť s mierou, prípadne nepijú vôbec a teda naozaj nehrozí že by zneužili neprítomnosť priateľa a prítomnosť podgurážených kamarátov...
0 a co sa tyka...ziarlivosti.to len tak hovoriii/vydiera,ze ho stratis.ked ta miluje,nikdy sa ho nezbavis .a ked nieee,nuz,tak nestracaj cas s nim