Strasne vela chalanov sa vie odut za to ze dievca ma vela kamaratov(len kamaratov),je to normalne ked ziarli ale nie sa kvoli tomu odut to neznasam radsej nech povie na rovinu co mu vadi.
noo, žiarlivosť, taká miernučká je v pohode a zdravá. odvíja sa od dôvery vo vzťahu.
podľa mňa je to o tom, ako si kto uvedomí tento fakt:
on/ona je SO MNOU, to znamená, že ma má asi rád a vyhovujem mu/jej. KEBY to tak nebolo a mala by záujme o niekoho iného, dá mi to najavo. nie?
také veci ako podvody atď neriešim, predpokladám, že vo veku 20 a viac rokov už som aj ja a aj partnet niekde na vyššej úrovni ako robiť si čiarky za každý nový jazyk v ústach..
Plutziq súhlasím, ja mám to šťastie že moja priateľka a ja sme žiarlívý úplne zdravo nevravím že mi nič nevadí ale nejdem preto niekoho zabiť alebo kričať a v 15tich som ani netušil že také niečo jestvuje vieš.
Tak napriklad najnovsie som sa stretla s pripadom ,ze kamaratkyn priatel ziarlil na plagat(nejaky herec ci co)..tak to je podla mna prehnana ziarlivost!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Putzig: 100 bodov
podľa mňa je to o tom, ako si kto uvedomí tento fakt:
on/ona je SO MNOU, to znamená, že ma má asi rád a vyhovujem mu/jej. KEBY to tak nebolo a mala by záujme o niekoho iného, dá mi to najavo. nie?
také veci ako podvody atď neriešim, predpokladám, že vo veku 20 a viac rokov už som aj ja a aj partnet niekde na vyššej úrovni ako robiť si čiarky za každý nový jazyk v ústach..
otazne je čo je "ta normalna žiarlivosť" ....no chorobna určije neprospieva nikomu a je to vlasne choroba :/