Ale možno je dobré, sa tým nechať trochu inšpirovať, lebo to umiestnenie, aké feng suej propaguje, má svoju logiku, lebo to potom vyzerá celkom dobre a človek sa v takej izbe dobre cíti.
Ale tomu, že ak to tak nie je, tak je negatívna energia a tak, tomu neverím.
Treba si zariadiť izbu tak, aby sa ti v nej páčilo a potom sa tam budeš aj cítiť dobre a samozrejme treba použiť aj logiku, aby to bolo zariadené prakticky, to je tiež dôležité
Heh no neviem, možno to funguje ..ja som si izbu zariadila tak ako sa mi páčilo, ale jedna taká zaujímavá vec, mala som postel na jednej strasne izby tak že som mala hlavu pri stene, a vždy som sa ráno zobudila tak že som mala nohy pri stene nechápem, asi tam bolo nejaké negatívne pole alebo čo, že sa mi tak zle spalo a potom ked sme postel premiestnili už som sa neobracala naopak
teraz nedávno sme malovali a môj priateľ mi pomohol rozhodiť izbu. Je iná, praktickejšia, viac dospelácka a navyše cítim sa v nej lepšie...chýba mi ešte do nej pár doplnkov, no už to asi neporiešim, keďže si idem zariaďovať rovno vlastný byt ... ale verím tomu, že to svoju logiku má.. veď skús a uvidíš. Keď ti tak nebude dobre a niečo ti bude vadiť, ešte stále je to tvoja izba a môžeš si ju poprehadzovať ako ty sama chceš
nikdy som sa nezamyslal ze rozlozenie veci v izbe moze nieco znamenat ....ked ste na to zvyknuty je vam fuk ako to mate ....zaklad ze sa mate kde vyspat a kde sediet pri PC pripadne sa ucit a hadzat nepotrebne veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale možno je dobré, sa tým nechať trochu inšpirovať, lebo to umiestnenie, aké feng suej propaguje, má svoju logiku, lebo to potom vyzerá celkom dobre a človek sa v takej izbe dobre cíti.
Ale tomu, že ak to tak nie je, tak je negatívna energia a tak, tomu neverím.
Treba si zariadiť izbu tak, aby sa ti v nej páčilo a potom sa tam budeš aj cítiť dobre a samozrejme treba použiť aj logiku, aby to bolo zariadené prakticky, to je tiež dôležité