neni co lutovat? ved anglani maju hnusne pivo bez peny... maju skarede zeny... jazdia po zlej strane cesty... maju debilne kohutiky... ich narodny sport je stáť v rade...
...pravdu povediac neplanujem tu zostat naveky...ved na svete je tolko peknych miest a bola by skoda byvat cely zivot len na dvoch, troch nie az tak peknych...
Každý hovorí že Anglicko sa ti po čase zunuje - ale ja by som tam rád išiel - pretože ich technológie sú na oveľa vyššej úrovni a majú tam aj lepšie zástrčky
Náhodou,ja som v Anglicku bol a rad sa tam vraciam
tie okna som si fakt nevsimol,ale tie kohutiky ma prekvapili. asi tyzden som hladal sposob ako si umyt ruky vo vlaznej vode a navyse strasne sa mi paci anglicka anglictina.
teraz som skoro 5 mesiacov vo finsku a nejako sa prec nechystam. potiahnem to tu (ak vsetko pojde dobre) do roka a potom sa uvidi co dalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
...ale dobre platia
A na to pivo sa da zvyknut
Ja sa tu mam dobre
pol roka tu bolo super
ale uz mam toho dost
tie okna som si fakt nevsimol,ale tie kohutiky ma prekvapili. asi tyzden som hladal sposob ako si umyt ruky vo vlaznej vode a navyse strasne sa mi paci anglicka anglictina.
teraz som skoro 5 mesiacov vo finsku a nejako sa prec nechystam. potiahnem to tu (ak vsetko pojde dobre) do roka a potom sa uvidi co dalej.