Nooo...už dlhšie riešim v sebe otázku: žiletka alebo voskové pásiky?
Keď si oholím nohy so žiletkou, hladké su maximálne jeden či dva dni..a nebaví ma si to furt holit...tak by som sa vás chcela spýtať, ake mate skusenosti s depilacnymi pa
Pocul som ze epilacny strojcek sa oplati..zozaciatku to siece boli ale zevraj potom mas chlpky jemne a dokonca to sposobuje prijemny pocit zevraj to secko som len pocul nie neskusal
mne sa z toho epilatoru vyhadzali nohy cize dvakrat som to skusila a uz je navzdy asi dakde v skrini..a hej viem ze to vacsinou zmizne ale ja som to mala asi 3 dni a to radsej fakt pouzivam ziletku..
no a este mi z toho zacali zarastat chlpky cize moja skusenost je veeelmi negativna.
epilator sakramentsky boli a pasy?? mno to je take, ze ani nie vsetky chply ti to vytrha...a cela si od vosku, co ti nezide pri strhavani a boli to :/ takze ja som pri ziletke ale asi uvazujem nad tym, ze pojdem pod laser...
noo..ja moc epilator necem vyskusat..skor ma zaujimaju tie pasiky voskove....bo sa bojim, ci ked mam citlivu pokozku sa mi nohy nevyhadzali alebo co...sice su aj na jemnu pokzku...no neviem...
no voskove pasiky bolia-to poprvee a vyhadzes sa trochu myslim po vsetkom. Ja som z tych normalnejsich veci vyskusala skoro setko-ale nic nevydrzi tak dlho,jak sa hovori...Pouzivam epilator,aj ten mi vydrzi asi tyzden,no nastastie potom vyrastaju uplne jemne chlpky
tie depilačné pásiky som vyskúšala raz a stačilo mi na celý život nevytrhá to úplne všetko a ešte si aj od vosku ktorý nejde poriadne umyť. Depilačný krem je v pohode ale tiež nemáš nohy úplne hladké najlepšie sú žiletky tie vydržia síce krátko ale majú najlepší efekt
Epilátor jednoznačne. Bolí to prvých 3-5 krát, ale stojí to za to. Chceš si holiť nohy každý durhý deň alebo raz do mesiaca? Trikrát to prežiješ, a vôbec to nie je neúnosná bolesť, a potom ťa to bude štekliť. Okrem toho, teraz existuje milión druhov s chladením, masážnymi rolkami, či čo to je, atď, aby tú pseudobolesť znížilo. Ani vyhadzovať sa nebudeš, ani keby si mala neviem akú jemnú pokožku, fakt tých 3-5 krát je to také všelijaké, ale potom je to ok.
pridávam sa ku všetkým čo vravia že epilátor bolí prvé 3-4 razy. A fakt potom vyrastajú jemnejšie chĺpky.
Najhorší je ten strach z bolesti. Prekonať a neprestať. Lebo ak nebudeš pokračovať zas to bude bolieť, ale ak sa nevzdáš stojí to za t
áno, aj mne po tom ostávajú dodnes červené bodky ale zvyčajne to do ráne prejde. a odporúčam nejaký krém proti zarastaniu chĺpkov, pretože to je podľa mňa hlavný problém akého koľvek zbavovania sa chĺpkov, aspoň pre mňa. Nemá na toto niekto radu?
a nemohol by niekto vymyslieť prípravok, ktorý sa použije raz, a potom vypadajú a nenarastú? (ale podotýkam, že kyseliny a podobné veci si na seba liať nebudem
ziletka je rychla a hlavne bezbolestna ale voskove pasiky si super. mne vydrzali hldke nohy 3 tyzdne. jasne boli to ale zvyknes si na to je to presne ako trhani obocia - 1. krat to boli jak svina,2. krat uz len trochu a potom to uz skoro necitis
ja som tvor lenivy, tak mam epilator a neboli to az tak moc... a nemenila by som... skor by som povedala, ze nohy takmer vobec nebolia... akurat, to nerobte ak mate opuchnute nohy strasne to boliiiiiiiiii.
Ja chodim ku kozmeticke na depilaciu voskom. A som spokojna, trva to chvilku, ani to nie je moc drahe a vydrzi to asi tak mesiac, pricom chlpky by mali aj postupne slabnut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
no a este mi z toho zacali zarastat chlpky cize moja skusenost je veeelmi negativna.
noo..ja moc epilator necem vyskusat..skor ma zaujimaju tie pasiky voskove....bo sa bojim, ci ked mam citlivu pokozku sa mi nohy nevyhadzali alebo co...sice su aj na jemnu pokzku...no neviem...
a inak, tiež zvažujem nejaký iný spôsob ako žiletky... je to otrava ale... neviem, či sa na to odhodlám šak.. au
ale jak to tu čítam, asi som si to rozmyslela....
Najhorší je ten strach z bolesti. Prekonať a neprestať. Lebo ak nebudeš pokračovať zas to bude bolieť, ale ak sa nevzdáš stojí to za t
áno, aj mne po tom ostávajú dodnes červené bodky ale zvyčajne to do ráne prejde. a odporúčam nejaký krém proti zarastaniu chĺpkov, pretože to je podľa mňa hlavný problém akého koľvek zbavovania sa chĺpkov, aspoň pre mňa. Nemá na toto niekto radu?
ale keď to vyskúšaš a odporučíš, budem o tom uvažovať
ale aj pena nie je zlá...skúšaj
a ak sa smiem spýtať ako sa používa depilačný krém??
prosím pomôžte...