ja som za EUBA z tych dvoch univerzit a tym padom aj za HI chodim na HI a som spokojna na HI bakalarskom neni az tak vela informatiky, ale na ing. je to uz skoro sama inf len
ja som si to preštudoval na EUBA je podmienka 2 cudzie jazyky prvý ten s ktorého budem robit primačky by mal byt na urovni pokročilý..tak to by sa dalo ale druhý cudzi jazyk na urovni mierne pokročilý.... ale ja som sa nikdy neučil 2 cudzie jazyky na zš aj sš som mal len jeden tak neviem.....
@loll tak ako vravi dalilaq. napriklad ked si das druhy jazyk spanielcinu, co som si napriklad ja dala, neviem zo spanielciny ani slovo a nie to na urovni mierne pokrocili uci sa vraj odzaciatku. spanielcinu si skoro vsetci davaju ako druhy cudzi jazyk, lebo sa ide od zaciatkov, na nemčine prepokladajú, že aké také základy máš...
tak tak, oni len kecajú, že základy neučia a polovica mojich spolužiakov má taliančinu, s ktorou sa stretli možno len v spojení s názvom Dolce & Gabbana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov