Chcel by som sa vás opýtať ľudia ktorý bývate v týchto mestách alebo máte s nimi skúsenosti kde by ste chceli radšej bývať a prečo alebo prečo nie ? Bolo by dobre keby ste mi napísali aj dôvod... Chcem sa presťahovať a rozmýšľam nad týmito mestami.
Košice Pekné centrum, Kultúra naberá na význame, vďaka EHMK (opomenieme kauzy), relatívne mladé mesto - na veľkosť mesta celkom dosť univerzít / VŠ / Detašovaných pracovísk, rozvoj IT sektora, podnikateľské inkubátory, v budúcnosti (cca 2023 - 2025 rátam) bude križovatkou ciest medzi Ukrajinou, Maďarskom takže možno očakávať silnejšiu koncentráciu firiem a ďalší rozvoj, relatívne blízko Vysoké Tatry, Slovenský raj, Slovenský kras na turistiku, rozvoj športového odvetvia - Steel arena, Nový futbalový štadión by mal byť postavený, uvažuje sa aj o (po BA) ďalšom tenisovom centre a hlavne kompaktné mesto (geograficky - až na Šacu) a snáď ak veci klapnú a Raši splní čo sľúbi tak možno bude aj tá integrovaná doprava.
Ja ľúbim Žilinu, pretože je na dobrom mieste, všade je to pomerne blízko. Ľudia sú tam celkom fajn, rozprávajú spisovne, nie je tam extra vysoká koncentrácia romale, čo sa týka práce tiež to nie je najhoršie. No ale pre mňa je výhodná a vhodná najmä pre to, kde je na mape.
@riskozvychodu ja sam som z vychodu a mysliš že v košiciach sa da zarobiť aby dvaja ľudia mohli normalne žiť ? myslim pracou v gastronomii ako čašník ...
@riskozvychodu no ja som čašník od skončenia školy a vlastne len to robim a nič ine s robotou problem by nebol len ako by bola ohodnotena potrebujem vedieť chceme sa sťahovať niekedy po novom roku tak preto zisťujem kde by to bolo najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov