Hej, Marek má na to vyhradený názor
Ale za seba tiež vravím, že BB a to nie preto, že tu žijem 21 rokov, ale je krajšia skrátka. Ale Žilina je tiež pekná, hlavne v noci má takú svoju atmosféru jedinečnú.
Viem, že obe sú pekné mestá, ale žiadne sa mne osobne nejako extra nepáči. V Žiline som bola asi hodinu a pol v noci, to je všetko. V Banskej Bystrici som si to zase prešla, ale nejako som nezostala očarená. Obe sú pekné, ale ja nie som ani za jedno. Moje srdce patrí iným.
Žilina je taká kus nudnejšia, fádnejšia. Inak obe mestá sú trocha fádne ale BB má krajšie námestie, krajšie a dlhšie historické uličky, celkove centrum je pekné, a BB je tuším aj trocha teplejšia.
Zo Slovenských miest mám rada tri, a to sú Košice, Nitra, Bratislava. Všetky tieto tri mestá majú svoje čaro a svojho jedinečného ducha, sú proste niečím iné od tých ostatných.
Trenčín, Žilina, Bystrica, Prešov, Trnava, tieto mestá mi už istým spôsobom prídu na jedno kopyto, aj ked každé z nich má pekné centrum a svoju históriu.
@dee99@2 ja som tiež dlhé roky chodila len do Európy tak mi to prišlo len ako také tuctové krajské mesto, že fádne ale administratívne funkčné, asi sa môj názor o dosť zmenil ked som sa prvý krát prešla po pešej zóne a prešla sa po pár zašitých uličkách s historickou architektúrou. Avšak chýba mi tam taká kultúra, ako je možné vidieť v BA, KE, ...
ja som zo ZA ale navštívil som niekolko krát aj BB a jej okolie ... z historického hladiska je asi krajšia BB, aj okolie BB čo sa týka prírody toho ponúka hodne
... z mňa je ťažko sa rozhodnúť ... ale asi by som sa presťahoval na nejakú dobu aj do BB nech si pochodím samotné mesto a aj okolie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale k ziline mam osobnejsi vztah,tak preto davam ju
Ale za seba tiež vravím, že BB a to nie preto, že tu žijem 21 rokov, ale je krajšia skrátka. Ale Žilina je tiež pekná, hlavne v noci má takú svoju atmosféru jedinečnú.
Zo Slovenských miest mám rada tri, a to sú Košice, Nitra, Bratislava. Všetky tieto tri mestá majú svoje čaro a svojho jedinečného ducha, sú proste niečím iné od tých ostatných.
Trenčín, Žilina, Bystrica, Prešov, Trnava, tieto mestá mi už istým spôsobom prídu na jedno kopyto, aj ked každé z nich má pekné centrum a svoju históriu.
... z mňa je ťažko sa rozhodnúť ... ale asi by som sa presťahoval na nejakú dobu aj do BB nech si pochodím samotné mesto a aj okolie