mne sa tu paci o dost viac ako v Bratislave, je tu kam ist, nie je tu sice tolko podnikov ako v BA ale nie je problem si snad najst nejaky ten svoj, je tu vacsi klud, to beriem ako vyhodu, same hory naokoli, cize moznost rekreacie.. spoko
v Žiline by som zostal bývať tiež len kvôli tomu, že to je strašne kľudné miesto, prejdeš pár km autom a si na kopcoch..hocikde chceš byť
z klubov zostáva Enjoy, @4 siedmy schodík je TOP, škoda, že to tam nieje väčšie nejaký menší park sa v meste nájde, obchodov tam je tiež dosť a keď človek pozná tak peši prejde z jedného konca na druhý do hodiny, keď nieje lenivý práca sa tiež dá nájsť
Školu je najlepšie vyskúšať na vlastnej koži a vytvoriť si úsudok
Som z Martina a ZA mam mega bliízko a tiež ako pise @willbebetter by som si vybrala ked nie BA tak Žilinu.. často tam chodím a oproti ?Martinu je to 100 a 1 proste určite chood vela klubo, obchodov,hory vsetk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mne sa tu paci o dost viac ako v Bratislave, je tu kam ist, nie je tu sice tolko podnikov ako v BA ale nie je problem si snad najst nejaky ten svoj, je tu vacsi klud, to beriem ako vyhodu, same hory naokoli, cize moznost rekreacie.. spoko
ozaj popiči život, máš tu Siedmy schod (Piváreň najlepšia na svece) a uLaLA, Enjoy a podobne trápne disko kluby
z klubov zostáva Enjoy, @4 siedmy schodík je TOP, škoda, že to tam nieje väčšie nejaký menší park sa v meste nájde, obchodov tam je tiež dosť a keď človek pozná tak peši prejde z jedného konca na druhý do hodiny, keď nieje lenivý práca sa tiež dá nájsť
Školu je najlepšie vyskúšať na vlastnej koži a vytvoriť si úsudok
este by som pridal aj Xko, fajn pajzlik
@Weny Žilina, moje rodné mesto, vždy sa sem rád vraciam, je super... mrte podnikov, obchodov, okolie, dobré spojenie...