Zdravím všetkých chcel by som sa informovať bližšie o štúdium na tejto fakulte (najlepšie od nejakého študenta), mám záujem o odbor Cestná doprava alebo logistika, chcel by som vedieť ako to tam je s matematikou ktorá mi moc nejde a taktiež ma zaujíma kv
Ja navštevujem presne ten odbor ktorý si napísal a môžem ti povedať toľko, že ak ti nejde matematika, tak to určite nebudeš mať ľahké, ja som mal zrovna šťastie že v prváku som chytil na matematiku skúšajúceho ktorý bol pomerne zhovievavý, ale inak sú tam študentmi obávané a legendami opradené mená, takže tak. Kvalita štúdia taká normálka a profesori takisto. Na cvičeniach často doktoranti, čo je asi najlepšie
Balint je proste legenda minulý týždeň vyhodil na skúške z matiky 43 ľudí a vravím...pokiaľ nemáš fakt dobré základy z matiky, najlepšie z gympla, tak budeš mať dosť veľké problémy s ňou...ale myslím, že keď sa chce, všetko sa dá
Ďakujem všetkým, no vidím to asi tak že pokiaľ si nezoženiem dobrého doučovateľa tak sa môžem s VŠ rozlúčiť nakoľko na SŠ sme nemali dobrého profákaa čiže neviem z nej dokopy nič.
Btw:
@suzzi hovoríš že ich až toľko vyhodil? to musí byť potom kkt profesor alebo tí žiaci vážne nič nevedeli...račej si dobre rozmyslím či tam pôjdem
@makoktm áno...skúšku robilo 43 ľudí a vyhodil 43....takže urob si o ňom názor...ale počula som už o ňom také veci, že nejeden krát prišiel na skúšku s tým že...dneska sa nemusíte unúvať, dnes nemám v pláne nikomu to dať....poprípade pri čakaní na výsledok písomnej skúšky poslal popod dvere papierik s textom....s debilmi sa nebavím..... DD
Ďakujem Vám takže som zistil že žilinská univerzita nie je pre mňa ak by mi niekto z vás vedel poradiť dobrú ekonomickú alebo sociálnu fakultu s ľahšou matikou a dobrou povesťou (nie trenčiansku) bol by som mu veľmi vďačný...najlepšie v čechách
@greenbunny neviem no...mňa od pedagogiky hlavne odradzoval potom ten plat / a čo tak skúsiť STU? alebo MatFyz??? keď už si mal takú kombináciu? ale koniec koncov, na tom, z čoho si maturoval nezáleží..@makoktm nechápem prečo to hneď vzdávaš Kamarátke tiež nešla matika a aj tak šla na pedas, zohnala si dobré doučko a skúšku spravila bez problémov...a btw, nemysli si, že na hocijakej ekonomickej je tá matika ľahká...treba makať...
nevzdávam to, len ma žilina odradila po niekoľkých názoroch...aj tak si myslím že čechy sú na tom omnoho lepšie...jasné že si zoženiem doučko a už som pevne rozhodnutý že chcem ísť do brna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
myslím že cestná doprava je ťažší odbor ako logistika, čo sa týka skladby predmetov...ale tak stále je to individuálne.
Btw:
@suzzi hovoríš že ich až toľko vyhodil? to musí byť potom kkt profesor alebo tí žiaci vážne nič nevedeli...račej si dobre rozmyslím či tam pôjdem
ten si rozdelí počas skúšky indexy na dve kôpky a potom jednu rozdá že vy ste nespravili =D