Fú je to až také kruté....?? a on čo študuje ak sa môžem opýtať...? Lebo neviem fakt že kam chcela by som nejaký manažment a toto sa mi zdalo ako najlepšia možnosť.....len tá matika teda...
No, ja som na Strojníckej fakulte a môžem ti povedať, že s matikou, pokiaľ si nemala na strednej naozaj dobrú prípravu budeš mať čo robiť, aby si zvládla. Ako to chodí na PEDaS-e a FRI-čke však neviem. Aj keď manažment... možno to nebudete mať až také kruté, rozhodne sa však neflákaj, chodievaj na prednášky a uč sa! Inak dopadneš ako ja a ďalšia štvrtina prvákov na strojárine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
@hawran ? Ozvi sa.
No, ja som na Strojníckej fakulte a môžem ti povedať, že s matikou, pokiaľ si nemala na strednej naozaj dobrú prípravu budeš mať čo robiť, aby si zvládla. Ako to chodí na PEDaS-e a FRI-čke však neviem. Aj keď manažment... možno to nebudete mať až také kruté, rozhodne sa však neflákaj, chodievaj na prednášky a uč sa! Inak dopadneš ako ja a ďalšia štvrtina prvákov na strojárine
Good luck!
@stenatko
Ďakujem veľmi pekne... no ešte o tom teda pouvažujem ale zdá sa mi to ako najlepšie riešenie isť niekam na ŽU...