Ahojte, mám taký problém, čím dalej, tým viac sa mi na nohách objavujú žily. Niektoré sú už aj akoby krčové (2-3) ostatné sú len také obyčajné modrozelené. Nevyzerá to bohvie ako už sa s tým pár rokov trápim, proste znižuje mi to sebavedomie.V lete mi je
@thrwtchr
pitný režim dodržiavam, chodím behať ale neviem či práve beh je na toto dobrý. No ale je pravda, že to len posledný mesiac. Včera ma skoro porazilo ked som uvidela, že na stehne sa mi objavila zasa nová žila a dosť to aj bolí pri dotyku
@whistle dá sa to odstrániť laserovou operáciou a že vraj to ani nebolí a trvá pár minút, len neviem koľko to stojí nájdi si na internete.. ináč, aj mne pomaly začínajú žily na nohách a to mám len 15 má ich aj mama, teta a vlastne celá ich rodina (myslím ženy) .. ale keď už na tom budem zle tak určite si to dám odstrániť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(ked uz sa pytas birdzu a nie bielych plastov)
pitný režim dodržiavam, chodím behať ale neviem či práve beh je na toto dobrý. No ale je pravda, že to len posledný mesiac. Včera ma skoro porazilo ked som uvidela, že na stehne sa mi objavila zasa nová žila a dosť to aj bolí pri dotyku
Práveže takmer vobec, maximálne raz za týžden, aj to nie nejake extrémne vysoké..
Mama má trochu, ale babka to má velmi zlé, bola už aj na operácii. Takže ak to mám dedičné, tak sa s tým nedá nič robiť?