tak urcite by si s tym mala ist k lekarovi,lebo ti to moze raz aj silnejsie puknut a a na tenko ti z toho bude striekat krv,to ma aj moja krstna a neake tabletky na to ma
no tak to by si urcite mala povedat teras ti mozno pukaju zilky ale ked to zacnu byt nejake dolezitejsie zily tak to nemusi dobre dopadnut nieco na to existovat musi..myslim nejake lieky
ja mam tiez slabsie cievy ale tak bral som lieky a nejakymi vitaminmi sa to upravilo, ale velmi casto mi ide krv z nosa... myslel som si ze pri bitkach to moze byt problem ale zatial mi paradoxne z nosa netiekla krv po ziadnej bitke a bolo ich celkom dost. Tak neviem teraz, ale stava sa mi ze sa v noci zobudim na to jak som cely skrvaveny, alebo presne na to ako mi z nosa vytreskne krv, niekedy slabsie, niekedy brutalne a uz sa mi par krat stalo ze som tolko krvi pustil ze sa mi tocila hlava strasne.
ale je to divne lebo na rukach mi nepraskaju, respektive mam obcas take cervene ciarky po rukach ale myslim ze to nesuvisi s tym, teda nevyzera to vobec ako modriny a vzdy to je na rovnakom mieste.
Neviem, čo si mám presne predstaviť pod pojmom pukanie žíl. Niekedy to môže byť spôsobené nedostatkom vitamínov alebo iných látok. Niekto je na to proste len náchylný, môže to byť dedičné...
@Mimushka735 no to budeš moja asi musieť na krvné testy,lebo máš porušenú zrážanlivosť krvi...budeš musieť zrejme brať Warfarin alebo Orfarin a dosť veľa jedál obmedziť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Chod za lekaromm, mozno mas len alo nejakej ziviny.
ale je to divne lebo na rukach mi nepraskaju, respektive mam obcas take cervene ciarky po rukach ale myslim ze to nesuvisi s tym, teda nevyzera to vobec ako modriny a vzdy to je na rovnakom mieste.