cawte ........mate radi zimu? taku ze ani nepoznat ze je zima a vyzera to na jesen alebo taku poriadnu kopec snehu ladu cenculov gulovaciek....a lyzovaciek samozreeejme.no ako ste na tom?
milujem zimu ale takú naozajstnú zimnú zimu, keď sa večer ligoce sneh vo svetle lampy, kolegovia ma vytiahnu von a potom znenazdajky lietajú povetrím snehové gule a vždy náhodou skončím natiahnutá na snehu a mám ho všade, všade
no zimu už moc nemusím, ale ako dieťa som ju zbožňoval...stále mam zmrznuté prsty na nohách...a najhorší je ľad...na ňom si človek akurát tak môže rozbiť hubu...
ja som sa nerodil v zime cize ju zboznujem,hlane tie skore veceri...no urcite tu druhu moznost...na kopci by som bol den noc..ako myslim na lyzovacke...proste taka aka bola najari tohot roku(aspon u nas na pondelok sibacky bolo 2cm snehu)
Zimu? no... v zime mám narodeniny už onedlho no... zimu nemám rada, lebo mi je zima no a ma nútia lyžovať... a ja lyžovať nechcem! ja sa najradšej sánkujem s bratrančekmi alebo sa s nimi guľujem
zimu moc nemam rad, lebo je klzko a tie detiska to este viac stazuju smika sa to kadelahsie po chodniku a potom sa idem na tom zabit. A zasa taka clapkanica nic moc. takze je to tak na polovice. Ale ak zima tak fakt poriadna. Taka tu uz dlho nebola a podla by, Aspon na vianoce nech je kopec snehu
zimu zbožňujem, ale pre ten sneh iba, ťažko sa opisujú pocity, ktoré mám, keď stojím uprostred zasneženého okolia, jaj ak som mala minulý život, tak musel nejako súvisieť so snehom
Zimu mám rada... ale takú s poriadnou nádielkou snehu.... zima v posledných rokoch stála za hovno... aleeee dneska snežiloo joj tak mi to zdvihlo náladu ale škoda že len trošku a hneď sa to roztopilo
milujem zimuuu...ale taku poriadnu zimu ze sneh aj po pas moze byt a vyssie, vonku zima...ciapka na hlave, sal na krku a rukavice na rukach a ide saaaaa
poriadnuu zimu milujjem.. a najlepšia je taká keď je sniežik a je jasno a svieti slnko.... takže žiadne čľapkanice, ani kruté mrazy bez snehu... taká priateľská chápavá zima je nááj..
heh, ako tu vsetci milujete zimu... tak sa nastahujte ku naam, a potom vas to prejde
zima to nie je len ze sa pozerate ako krasne snezi a deti sa vonku sankuju.. napriklad si pamatam, ze raz (mala som asi 7) nam snehom zapadali dvere do polovice a nemali sme sa ako dostat von preto zimu nemam radaaaaaaa
noo ked som bola mala milovla som zimu som obrala sanky a isla objavovat nove kopce a tak no bolo to fajn a este aj dnes by som ju mala rada kebyze chodime kdesi lyzovat alebo do hor na chatu ale kedze sa nic take nekona leze mi zima pekne na nervy...max vianoce az silvester je to oka ale potom sneh a mrazy neznasam
Ja cem leto nemám rád ked je vonku kosa ... Ale ked je taká poriadna tak sa to dá nejak prežiž, ale ked je to len člapkanica a samé blato vtedy ju neznášam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hanba globálnemu otepľovaniu
eskimo zipporah
zima to nie je len ze sa pozerate ako krasne snezi a deti sa vonku sankuju.. napriklad si pamatam, ze raz (mala som asi 7) nam snehom zapadali dvere do polovice a nemali sme sa ako dostat von preto zimu nemam radaaaaaaa
kde su tie casy, ked sme boli odrezani sem-tam od sveta.. achh..