ja by som sa chcela spýtať že vlastne s čoho vznikne zimnica a že čo na ňu zaberie ale hlavne by ma zaujímalo že či vznikne s toho že mi je zima alebo z niečoho iného
nie je to iba z toho,že ti je zima(vlastne zvyčajne nemá absolútne nič so zimou)
je to príznak toho,že máš teplotu alebo príznak nejakého vírusu v tele.treba sa zabaliť do deky,uvariť si čaj poprípade nejaké obklady,nie však s horúcou vodou ale s vlažnou
v lete jak som dostala upal tak ma odviezli do nemocnice... a na druhy den vonku 35 stupnov, horuco, a ja pod perinou a klepem sa jakeby som mala absťak.. :/ neprijemny pocit... bolo to z toho, že som bola dehydrovana aj horučky a všetko k tomu ide :/
Treba brať potom lieky a čaje a tak do dvoch dni to bude fajn, aspon mne po dvoch dnoch bolo dobre už
no mne vznikla keď som mala problémy so srdcom, v podstate som mala vysokú teplotu ale bola mi strašná zima. A neviem čo presne zabralo ale viem že som ležala asi pod milión perinami , všade mala tie termofory a pila horúce čaje a sprchovala sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
je to príznak toho,že máš teplotu alebo príznak nejakého vírusu v tele.treba sa zabaliť do deky,uvariť si čaj poprípade nejaké obklady,nie však s horúcou vodou ale s vlažnou
Treba brať potom lieky a čaje a tak do dvoch dni to bude fajn, aspon mne po dvoch dnoch bolo dobre už