Chcel by som sa Vás opýtať, za akých okolností môžu rekreačnému uživateľovi cigariet a marihuany zistiť tieto látky v krvi a jak dlho ostávajú v krvi ...napríklad marihuanu mám asi tak dva krat za rok a objavili sa mi určité zdravitné problémy a bojím sa,
@chambre myslím že nikotín sa na 100% z obehu vyplaví po dvoch-troch dňoch, ale aj po 24 hodinách by už mal byť nezistiteľný.
Čo sa týka trávy, v krvi sa látky z nej môžu nachádzať aj mesiac po tom čo si bol nahulený, ale závisí to dosť od tvojho metabolizmu, váhy, a podobne, pretože thc sa ukladá v tukoch, takže sa následne postupne vyplavuje pri fyzickej aktivite.
Každopádne také množstvo aby ho zistil drogový test je tam len 3-4 dni, čiže po troch-štyroch dňoch po zhulení by mal test zahlásiť že nič nenašiel.
PLUS, na to aby ti v krvi zistili THC by museli robiť špecificky test pýtajúci sa "má tento človek v krvi THC?", ktorý je vraj pomerne drahý a vrámci bežných vyšetrení sa nerobí. S nikotínom neviem ako to je.
to by ti špeci na to museli zisťovať mne bravali krv každé tri mesiace niekedy ja viac krat keď som bola vštúdií a na thc sa tam nikdy nesťažovali
a brali mi krv aj na darovaní krvy a tiež im to nevadilo (ale to som strašne dlho trávu nemala takže to sa ani neráta) len aby si sa upokojil lebo hadam aj žalúdočné vredy dostaneš
@0 ked clovek fajci tak sa to da zistit uplne lahko lebo pri krvom teste aj takom ako robia ked ides darovat krv, tak to zistia ze budes mat jednu hodnotu zvysenu. neviem ci to je nikotin ale budu vediet ze fajcis
Každopádne diki za rady mám podozrenie buď na HPV vírus a menej na tumor čo je malopravdepodobé ...mám už dlhší čas problemy s hrdlom uzliny mám napuchnuté maximalne jak sa dajú bolí ma často mám angíny...doktorka mi predipsala rôzne antibiotiká a tak a povedala keď mi to po nich nezmizne tak idem na výteri, testy ....a dúfam že to nebude dôsledkom fajčenia cigariet lebo za leto som ich značne dosť vyfajčil ale inač fajčím len situačne čo je možno 5 cigariet do týždňa
No a domácnosť mám veľmi disciplinovanú a prísnu keďže moja mama je vachovávateľka ...ako nemyslím si že som zlý človek keď "fajčím" trávu v škole mám jednotky a najlepší prospech v triede
Ale asi by som sa zabil kebyže to mama zistí že som fajčil či už cigarety alebo marihuanu by som ju sklamal a to je zléé...
A áno ja viem budete mi klásť tak prečo som s tým začal ...odpoveď --> sám neviem nemám to za nutnosť a vidím do jakých okolnosti u mňa to môže zájsť a tak som ponaučený len dúfam, že sa to upokojí a nič zlé nezistia ..no tiež to je polemické či zlé alebo dobré ale dajme tomu že zlé
@chambre neviem o tom viac, ale viem ze sa da zistit ze fajcis, lebo niektore hodnoty budu zvysene. (ale nikotin ani nic ine sa pri tom nezistuje, asi to bude nieco ako znecistenie alebo nieco podobneho)
@vladqog to je možné, neviem či som to napísal, ale pri nikotíne som viacmenej len tipoval na základe osobných pocitov pri skúsenosti s dlhšou "pauzou", istý som si len tou informáciou pri tráve, aj keď tam sa tie tvrdenia z rôznych zdrojov dosť líšia, tak som bral tie najpesimisitckejšie.
@chevro za užívanie marihuany nieje žiadný trest iba za jej pestovanie a nosenie ju pri sebe je povolená marihuana ale iba čo má pod 0,3 THC čo ti fízel len tak ľahko nezistí a je mála pravdepodobnosť že také marianky su
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ľudia čo fajčia dva krát za deň nič nemajú, a ty si myslíš že kôli cigaretám a marihuane máš problém?
pokial nepočítam astmu...
Čo sa týka trávy, v krvi sa látky z nej môžu nachádzať aj mesiac po tom čo si bol nahulený, ale závisí to dosť od tvojho metabolizmu, váhy, a podobne, pretože thc sa ukladá v tukoch, takže sa následne postupne vyplavuje pri fyzickej aktivite.
Každopádne také množstvo aby ho zistil drogový test je tam len 3-4 dni, čiže po troch-štyroch dňoch po zhulení by mal test zahlásiť že nič nenašiel.
PLUS, na to aby ti v krvi zistili THC by museli robiť špecificky test pýtajúci sa "má tento človek v krvi THC?", ktorý je vraj pomerne drahý a vrámci bežných vyšetrení sa nerobí. S nikotínom neviem ako to je.
a brali mi krv aj na darovaní krvy a tiež im to nevadilo (ale to som strašne dlho trávu nemala takže to sa ani neráta) len aby si sa upokojil lebo hadam aj žalúdočné vredy dostaneš
No a domácnosť mám veľmi disciplinovanú a prísnu keďže moja mama je vachovávateľka ...ako nemyslím si že som zlý človek keď "fajčím" trávu v škole mám jednotky a najlepší prospech v triede
Ale asi by som sa zabil kebyže to mama zistí že som fajčil či už cigarety alebo marihuanu by som ju sklamal a to je zléé...
A áno ja viem budete mi klásť tak prečo som s tým začal ...odpoveď --> sám neviem nemám to za nutnosť a vidím do jakých okolnosti u mňa to môže zájsť a tak som ponaučený len dúfam, že sa to upokojí a nič zlé nezistia ..no tiež to je polemické či zlé alebo dobré ale dajme tomu že zlé
s cigaretami neviem, ako to je ....a či by sa nad tým vôbec niekto pozastavoval