prosím je tu niekto kto by mi vedel poradiť ako sa na sony ericsson k550i zistí stav batérie? Pamätám že sa volalo na nejaké číslo a ono sa to potom zobrazilo na displeji, Ked teda dobre viem. Prosím prosím pekne prosím
na boku ked mas tlacidla na zhlasovanie a stisovanie tak tusim jedno z nich podrzis chvilu a ukaze sa ti to ale nwm ci sa nemylim mal som tento mobil uz strasne davno
a si si ista ze sa to na nom vobec da ? lebo teraz ma napadlo ze to tusim islo mne este na se K700i a nie na K550i ale podla mna to neni nejaka tragedia , ja to teraz na nokii C5-00 sice mam ale ukazuje to asi tak po 15 percentach cize to je uplne nepresne
@torpedo08 určite sa to dá, ja som ten mobil používala dlho len teraz som ho po dlhej dobe musela vytiahnuť lebo na dotykovom sa mi dodrbal dotyk :/ tak skúšam ako sa dá. Nieje to až tak dôležité lenniekedy aj ten ukazovateľ hore je nepresný a ten mobil má zlé kontakty takže nabíjať ho je zázrak ..tomuto sa vraví šťastie
@socomplicated stav betérie? nechápem o čom píšeš, ale ja som to zisťovala tak, že keď si normálne na ploche dáš iba bočnú šípku.. je jedno či hornú alebo dolnú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov