a niekedy nam vazne aj oni ublizuju....neviem ale mamskusenost ze mojmu najlepsiemu kamaratovi som pohrozila ze ak to spravis skoncil si u mna(lebo pred tym slubil ze to nespravi) a potom zrazu uz spekuloval ako sa ku tomu dostat... vtedy som mu pohrozila
mne raz moja anjlepsia kamosak povedala, ze je tehtna...povedala to kazdemu len preto aby si udrzala svojho chlapca...potom som prisla na to, ze to bola kktina...uz to nikdy nebolo take ako pred tym... ludia dokazu velmi ublizovat....
mam rozne skusenosti s "kamaratmi", jeden sa zachoval ako totalny kokot a pritom som ho povazoval za jedneho z tych lepsich. no nic, ludia su vselijaki a treba sa cez to len preniest
Ja by som sa s nim na tvojom mieste skusila odpustit a rozpravat sa s nim neprestala, nikto predsa neni dokonaly. Aj ked uz by to asi nebolo to co predtym.
A mna moja naj kamoska (10 rokov sme kamaratky nadovsetko) nepodrazila nikdy, aj ked obcas male nezhody mame. Ale napriek tomu neverim na 100% nikomu, ani jej, riad sa podla "Doveruj, ale preveruj" Ale zas nehovorim, aby si vsetkych upodozrievala a kontrolovala, vztah ani skutocne priatelstvo fungovat bez dovery nemoze, ale nebud taka, ze kazdemu (aj ked si myslis, ze to je tvoj priatel) hned vsetko co ti povie uveris.
Mam dve kamaratky, ktorym verim bezvyhradne. Nikdy ma nesklamali v dolezitych veciach a vzhladom k ich povahe pochybujem, ze by sa take nieco mohlo stat.
Ale chyby robi kazdy, bolo by hlupe mysliet si nieco ine.
romyyy: tak to bolo od nej dost od veci...mas pravdu...asle so mnou to nebolo az take zavazne ale slubil to a kvoli tomu ma to tak vytocilo....
shirley:to je pravda ..
aduskiss: akoze chapes ja sa nann ho nehnevam ...len mam take zmiesane pocityx ze ked sa to stalo s tymto co ak ma slame aj v zavaznejsich veciach??tak ja som typu ze ludiom ktorych mam rada doverujem na 100 percent aj pre to ma to asi viac rani ked nieco zleho spravia...ale ja uz som si toho odzila dost na svoj vek .. tolko ludi co intrigovalo proti mne a podobne ..proste viem rozlisit kto je skutocny priatel a kto nie..este som sa v nikom takom , kt. ja povazujem za skutocneho priatela nesklamala...a dufamze ani nesklamem...proste uz vela ludi na prvy dojem su az moc dotieravy a vtedy viem ze nieco odo mna len potrebuju a to je vsetko takymi sa nedam vyuzit.. a neboj nie som naivka ze verim kazdemu....
peter pipper:no thak vidis ale odvtedy sa snim uz ani nebavis alebo co???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A mna moja naj kamoska (10 rokov sme kamaratky nadovsetko) nepodrazila nikdy, aj ked obcas male nezhody mame. Ale napriek tomu neverim na 100% nikomu, ani jej, riad sa podla "Doveruj, ale preveruj" Ale zas nehovorim, aby si vsetkych upodozrievala a kontrolovala, vztah ani skutocne priatelstvo fungovat bez dovery nemoze, ale nebud taka, ze kazdemu (aj ked si myslis, ze to je tvoj priatel) hned vsetko co ti povie uveris.
Ale chyby robi kazdy, bolo by hlupe mysliet si nieco ine.
shirley:to je pravda ..
aduskiss: akoze chapes ja sa nann ho nehnevam ...len mam take zmiesane pocityx ze ked sa to stalo s tymto co ak ma slame aj v zavaznejsich veciach??tak ja som typu ze ludiom ktorych mam rada doverujem na 100 percent aj pre to ma to asi viac rani ked nieco zleho spravia...ale ja uz som si toho odzila dost na svoj vek .. tolko ludi co intrigovalo proti mne a podobne ..proste viem rozlisit kto je skutocny priatel a kto nie..este som sa v nikom takom , kt. ja povazujem za skutocneho priatela nesklamala...a dufamze ani nesklamem...proste uz vela ludi na prvy dojem su az moc dotieravy a vtedy viem ze nieco odo mna len potrebuju a to je vsetko takymi sa nedam vyuzit.. a neboj nie som naivka ze verim kazdemu....
peter pipper:no thak vidis ale odvtedy sa snim uz ani nebavis alebo co???