@semhamforas Boze ty si truba.... v nastich fajci 9 ludi z desiatich a okrem toho nemam co vysvetlovat a nikdy som nic ani nevysvetloval bol som prikladne detsko.
Mladost som si uzil naplno a vdaka zodpovednosti ku ktorej som bol vedeny sa zaobisla bez jedineho problemu
Ak tebe rodicia neverili / neveria skus sa nespravat ako kokot mozno to zaberie
keď len pár mesiacov,tak máš ešte veľkú šancu s tým prestať tak sa uvedom a skoncuj s tým - ide to len do prachov.radšej si kúp niečo.napríklad bebe dobré ráno. :/
Ja som začala v dvanástich, no - kúsok pred trinástkou.
Sprostá piča.
No a vtedy nám na to so @silence dochádzali pravidelne, samozrejme, že si nepovedali "je to jej vec", veď som mala 13! A najskôr mi dohovárali a tak, vždy si potom mysleli, že som prestala.. A ja som fajčila ďalej a ďalej. Ale nejaké tresty som nedostávala, až raz.. To som mala 15, bol november a fajčila som na balkóne, zatiaľ čo rodičia boli doma tiež.. A zrazu mi prišli do izby, pre istotu obidvaja a bolo po chlebe.. Mesiac som mala zaracha, ani ich tak nenaštvalo to, že fajčím jak to, že som si dovolila zapáliť doma, ešte aj za ich prítomnosti.. No a odvtedy si mysleli, že nefajčím.
Akurát že fajčím stále a veľa, ani by im to tak nevadilo, keby som nemala astmu a neviemaké choroby.. ˇAno viem som sprostá, ale je to moja vec, tak sa do mňa nejebte!
No a tak som fajčila fajčila, nikdy som sa nejako neobmedzovala ani neschovávala a stále som sa čudovala, že to proste nevedia.. To je tak, keď ma aj vidí niekto známy alebo tak, pomyslí si "keď fajčí na ulici, asi to má povolené" a ani ho nenapadne ísť bonzovať alebo čo.. Ale bola som s tým v podstate zmierená, že ke´d na to prídu, síce mi budú nadávať, ale vysvetlím im, že je to moje zdravie a fajčím v podstate za vlastné peniaze..
A mama si myslela, že fajčím tak príležitostne, naozaj možno raz za mesiac niekde na diskotéke.
No a pred pár mesiacmi sme spolu raz boli na obede, ona si išla zapáliť a ja som sa jej zo srandy spýtala, či nedá jednu aj mne. A dala! Normálne sme si spolu zapálili, to bol po tých rokoch pre mňa trocha šok.. To si ale stále myslela, že fajčím len príležitostne a nie krabičku denne..
No a potom som raz bola u kaderníčky, kým som mala farbu na hlave som si vyšla zapáliť a zrazu - mama išla autom okolo. Zastavila a normálne sme sa bavili, ja s cigaretou v ruke hovorím "Mami, ja FAJČÍM!" ona mi povedala niečo v zmysle "No vidím, čo už s tebou" a zasmiala sa.. A odvtedy som to brala tak v pohode, že to proste vie, aj keď sme sa o tom nebavili..
No a 19.11. som mala stužkovú, doobeda sme boli so silence u kaderníčky, prišla pre nás, ony dve si zapálili a ja som sa tak zúfalo pozerala.. Keď sa spýtala, či si chcem aj ja zapáliť Tak som povedala že hej, ona že mi dá a ja som vytiahla svojem so slovami "ja mám"
A potom na stužkovej som normálne fajčila pred ňou aj PRED OTCOM do konca a vôbec to neriešili, odvtedy to beriem tak že to vedia, ale proste len tak doma si nezapálim alebo tak, to nie.. Ale mám pokoj na duši, že to robím legálne
ja som mame nepovedala, že fajčím a zistila mi to až teraz skoro po 4 rokoch fajčenia... ale najprv niečo povedala, a tak som jej slúbila, že prestanem, ale neprestala som a potom mi zas na to došla, ale nechala to tak... už to nerieši...
no tak ja som zacala v dvanastich, slohla som segre krabicku a isli sme s kamosmi ... moja vec - moje zdravie ale teraz som uz dlhsie nefajcila...mam to nevie a ked mi vravi ze nikdy nefajci ze ani ona ne.. tak ja ze dobre vpoho ale potom sa vzdy na tom aspon stvrt hodinu rehlim ... keby to vedela som uz davno mrtvaa...
Urologický čaj pôsobí kladne pri liečbe zápalových ochorení močových ciest, ľadvín a vďaka vŕbovke malokvetej je vyhľadávaný pri liečbe prostaty. Napomáha pri vyplavovaní piesku a ľadvinových kamienkov.
Rady a pomôcky od gazdinej
Banány neznášajú nízku teplotu, preto ich neukladáme do chladničky, ale vešiame v komore špičkou dolu.
Pri tom, ako zo mňa tiahne, mám na dne tašky 2 cm vysokú vrstvu rozsypaného tabaku, 65 € v stravných lístkoch miniem za mesiac, mám šesť rôznych zapaľovačov v rôznych štádiách nefunkčnosti, doma hasím ohorky v matkinom popolníku, vykonávam fajčiarske pohyby na ceruzkách/lyžičkách/riasenke/kriede/všetkom, párkrát ma čapli pedagógovia a ani trochu sa tým netajím..im akosi došlo.
Ja som to mal o to tazsie ze rodicia boli oduceny fajciari. Potichucky som si pofajcieval vonku, so psom, s chalanmi pri pive. Az sme sa o tom coraz viac bavili a ja som bol prekvapeny ked som zistil ze oni to uz davno vedia. Jedinu podmienku som mal ze nemozem fajcit doma. No uz aj to padlo lebo znova sa do toho dostali, ale nechcu si to priznat. Tak sa ma iba pytaju : "Pocuvaj, nemas nahodou jednu ? .
Koniec koncov rodic s tym deckom nic neurobi, ked decko fajci, tak bude fajcit pokial samo neprestane.
..fajcim len od septembra a to tak, ze jednu pred skolou, jednu po skole a piatky soboty tak po 10.. a mama uz sa ma pytala, ci som jej nevzala cigy, ale som jej povedala, ze nie (pretoze mam vlastne) a dalej nezistovala, ze ci fajcim.. a o vf som jej povedala aj sama, ved jednu mam aj doma, tak co ..
a keby mi zistila, ze fajcim, tak nic.. nemala by som zaracha ani nic podla mna, bolo by jej to jedno ako s vf.. ale doma budem fajcit az po 18 a mozno dovtedy prestanem ..
Tak ja som zacal fajcit len tak v trinastich fajcil som sem tam len tak z blbosti ale chutilo mi to a potom som prestal fajcit... a na konci 16cky som zas zacal a teraz fajcim krabicku denne ked sa ma otec pytal ci fajcim ja mu na to ze hej bol zhrozeny ze som mu to tak v klude powedal... teraz uz mam u prdele zapalim si aj ked som s otcom... mama o tom tez vie a sice sa jej to nepaci lebo to ide do penazi moc mi to nevycita kazdy o kolo mna vkuse potaji a ja som uz mali krpec behal s cigaretou po vonku
mne v 14stich prvýkrát, potom som aj na istú dobu prestala, v 16stich druhýkrát, odvtedy som neprestala už
pred našimi si nezapálim, ale tatino je napríklad vždy strašne prekvapený, keď mi pred ním krabička z tašky vypadne alebo čo. áá šak, nemám 15 rokov a platím si to sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
preto som prestala fajčiť
Mladost som si uzil naplno a vdaka zodpovednosti ku ktorej som bol vedeny sa zaobisla bez jedineho problemu
Ak tebe rodicia neverili / neveria skus sa nespravat ako kokot mozno to zaberie
nezistili, keby sa mi rodičia hrabú vo veciach, tak to už ... ,,by si za klobúk nedali"
a fajčíš
fuj
a vlastne, v akomkoľvek veku by si fajčila, bolo by to...
fuj
(blee)
Sprostá piča.
No a vtedy nám na to so @silence dochádzali pravidelne, samozrejme, že si nepovedali "je to jej vec", veď som mala 13! A najskôr mi dohovárali a tak, vždy si potom mysleli, že som prestala.. A ja som fajčila ďalej a ďalej. Ale nejaké tresty som nedostávala, až raz.. To som mala 15, bol november a fajčila som na balkóne, zatiaľ čo rodičia boli doma tiež.. A zrazu mi prišli do izby, pre istotu obidvaja a bolo po chlebe.. Mesiac som mala zaracha, ani ich tak nenaštvalo to, že fajčím jak to, že som si dovolila zapáliť doma, ešte aj za ich prítomnosti.. No a odvtedy si mysleli, že nefajčím.
Akurát že fajčím stále a veľa, ani by im to tak nevadilo, keby som nemala astmu a neviemaké choroby.. ˇAno viem som sprostá, ale je to moja vec, tak sa do mňa nejebte!
No a tak som fajčila fajčila, nikdy som sa nejako neobmedzovala ani neschovávala a stále som sa čudovala, že to proste nevedia.. To je tak, keď ma aj vidí niekto známy alebo tak, pomyslí si "keď fajčí na ulici, asi to má povolené" a ani ho nenapadne ísť bonzovať alebo čo.. Ale bola som s tým v podstate zmierená, že ke´d na to prídu, síce mi budú nadávať, ale vysvetlím im, že je to moje zdravie a fajčím v podstate za vlastné peniaze..
A mama si myslela, že fajčím tak príležitostne, naozaj možno raz za mesiac niekde na diskotéke.
No a pred pár mesiacmi sme spolu raz boli na obede, ona si išla zapáliť a ja som sa jej zo srandy spýtala, či nedá jednu aj mne. A dala! Normálne sme si spolu zapálili, to bol po tých rokoch pre mňa trocha šok.. To si ale stále myslela, že fajčím len príležitostne a nie krabičku denne..
No a potom som raz bola u kaderníčky, kým som mala farbu na hlave som si vyšla zapáliť a zrazu - mama išla autom okolo. Zastavila a normálne sme sa bavili, ja s cigaretou v ruke hovorím "Mami, ja FAJČÍM!" ona mi povedala niečo v zmysle "No vidím, čo už s tebou" a zasmiala sa.. A odvtedy som to brala tak v pohode, že to proste vie, aj keď sme sa o tom nebavili..
No a 19.11. som mala stužkovú, doobeda sme boli so silence u kaderníčky, prišla pre nás, ony dve si zapálili a ja som sa tak zúfalo pozerala.. Keď sa spýtala, či si chcem aj ja zapáliť Tak som povedala že hej, ona že mi dá a ja som vytiahla svojem so slovami "ja mám"
A potom na stužkovej som normálne fajčila pred ňou aj PRED OTCOM do konca a vôbec to neriešili, odvtedy to beriem tak že to vedia, ale proste len tak doma si nezapálim alebo tak, to nie.. Ale mám pokoj na duši, že to robím legálne
Ďakujem za priestor na vyjadrenie
@bloodsuckingvampire suhlas
@15 urologicky caj to ako ? daj navod : D
Ingrediencie
vŕbovka, praslička roľná, breza bradavičná, žihľava, ľanové semeno, materina dúška
Postup prípravy
Z ingrediencií uvaríme čaj.
Urologický čaj pôsobí kladne pri liečbe zápalových ochorení močových ciest, ľadvín a vďaka vŕbovke malokvetej je vyhľadávaný pri liečbe prostaty. Napomáha pri vyplavovaní piesku a ľadvinových kamienkov.
Rady a pomôcky od gazdinej
Banány neznášajú nízku teplotu, preto ich neukladáme do chladničky, ale vešiame v komore špičkou dolu.
hej oco a som mala pekný po*eb
ale mama to berie športovo
Koniec koncov rodic s tym deckom nic neurobi, ked decko fajci, tak bude fajcit pokial samo neprestane.
a keby mi zistila, ze fajcim, tak nic.. nemala by som zaracha ani nic podla mna, bolo by jej to jedno ako s vf.. ale doma budem fajcit az po 18 a mozno dovtedy prestanem ..
pred našimi si nezapálim, ale tatino je napríklad vždy strašne prekvapený, keď mi pred ním krabička z tašky vypadne alebo čo. áá šak, nemám 15 rokov a platím si to sama.
@narazuvzdornaa tú iróniu som si nemohol odpustiť