Asi keď som ošťal z mosta bezdomovca, popravde ja som nevedel že je v tom kríku a len zrazu "prestaaaaaaaaaaaň, prestaaaaaaaaaaaaň... tak aspoň na tie igelitky nieeeeee". Nešlo to v tú chvíľu zastaviť
Poznate tie prazacke vtipy ktore si robia srandu z ostatnych miest... tak tie som si pozmenil na adresu jedneho mensieho mesta a rozpraval som ich v danom meste na jednej vacsej akcii plnej opitych nabijakov. Dodnes nechapem ako som sa odtial dostal bez ujmy
tato otazka mi vytiahla vela spomienok moj zivot bol do 22rokov uplna sialenost kedze som bol viac rokov na drogach stalo sa naozaj vela hovadin ale myslim ze top je zapalena avia samozrejme to bolo neumyselne len sme nieco skusali. dakujem Bohu ze to vsetko skoncilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a takych by bolo ale nejdem to tu pisat,nechcem aby ste sa inspirovali mojimi "chybami"
tato otazka mi vytiahla vela spomienok moj zivot bol do 22rokov uplna sialenost kedze som bol viac rokov na drogach stalo sa naozaj vela hovadin ale myslim ze top je zapalena avia samozrejme to bolo neumyselne len sme nieco skusali. dakujem Bohu ze to vsetko skoncilo