Tolko for na temu zmysel zivota a stavim sa,ze este ani jeden z vas na podstatu zivota neprisiel.Kazdy sam si musi najst ten svoj zmysel zivota.Kazdy ma rad nieco ine a myslim,ze keby som tu napisala ,ze mojim zmyslom zivota je momentalne sex tak ma vypiskate.Kto hlada ten najde,ale urcite nie tu
no on možno žije preto,aby umrel, iný možno preto,že si chce založiť rodinu, iný že chce vyštudovať a najsť si dobrú pracu, iný že si chceš "užívať"žívota, iný nájsť kopu priatelov... je toho vela
a popravde ja som ten svoj cieľ ešte "nedefinovala"
medzi cielom a koncom je rozdiel... ciel je niečo ako klatka nad ktoru sa už nechceš posunuť.. pre niekoho rodina, pre niekoho uspech.. Možno láska... smrt je len koniec.. nie ciel
kazdy ma nejaky zmysel zivota.....moze to byt aj viac malickosti...ludia ktori sa nad tym nikdy nepozastavia a ziju iba zo dna na den a hlavne podla hesla ktore neznasam " proste is uzivaj" tak taki nikdy nezistia co by ich naozaj naplnilo.pretoze citit sa naplneni znamena casto vela slz, prace, obetovania sa a vselicoho tazkeho a to ze sa niekto stale len zabava a nemylsi na ine dolezite veci ho nikdy neurobi skutocne stastnym
hm ja verím na zvláštny druh reinkarnácie..podla mna sme život neskončili pokiaľ nedosiahneme to čo sme mali... taks a podla mna zrodili geniovia, či už hudobný alebo vedecký... viacej životov, ktorá vyustia do toho najdokonalejšieho..i ked sa to tak nemusí zdať... preto je mojím cielom bud to umrieť alebo dokázať neičo veľké
a preco si myslite ze zivot ma nejaky vyssi zmysel? ze tu nemozme proste byt len preto, aby sme zili? a preco su tu potom zvierata, hmmm? na to co my, len my si ten zivot viac kazime
No podla mna ciel zivota zavisi od kazdeho cloveka individualne...vacsina z nas ma nejake ambicie ktore by tym cielom mohli byt,a ti ostatni ziju len zo dna na den...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
možno aj žiť tak, aby si "naplnil sám seba" a ľudí, na ktorých ti záleží... a aby si sa nenudil
a popravde ja som ten svoj cieľ ešte "nedefinovala"
ale vazne....svojim spôsobom suhlasim ze zmyslom zivota je smrt, zijeme predsa aby sme umreli
- zmysel ma ked mate deti ktore vas preziju
- zmysel ma ked urobite nieco, cim si vas ludstvo, alebo aspon stat (vyhranena cast ludi) zapameta
- a uz nic take
a co sa tyka mna kamos mal pravdu