Co vas na zivote najviac zaujima???? mna to ze co bude s nami ked zomrieme, podla mna existuje druhy zivot....a tak lebo sa zamyslite nad tym ze by bolo keby ste neboli....nwm ale mna nic nenapada.....a poradte mi aku temu mam dat na uvahu do skoli na slo
Život je niečo úúplne fantastické...proste je to neuveriteľne veľa nevysvetliteľných a navzájom naviazaných vecí ktoré do seba tak dokonale pasujú je to proste dačo úžasné.-...ako má človek nálady, ako m u všetko funguje...proste je to úžasné, nemyslíte?
Je dolezite,ktorou cestou sa v zivote vyberieme.Ci tou spravnou alebo zlou.Predsa na Zemi nie sme len tak pre zabavu,urcite ma nas zivot nejaky zmysel.Kazdy tu ma svoju ulohu,koli ktorej je tu.Mozno urobil v minulych zivotoch chybu a teraz sa ju ma naucit napravit.Napriklad bezdomovci.Ti su teraz na ulici bez nicoho,len oni a ich hole zivoty.Mozno boli v minulosti bohati,len si to nevazili a brali to ako samozrejmost.No a ked umrieme,myslim si,ze ludia,ktori na Zemi konali spravne,pojdu do neba a ti,ktori dost zle a pachali zlo,do pekla.Nie doslovne do pekla,ale neviem,ako inak by som to nazvala.A v momente,ako odideme na vecny odpocinok,nasa dusa sa oslobodi od fyzickeho tela a dusa pojde bud do neba alebo do pekla.Asi zavisi aj na tom,odkial prisla.A my sme v podstate dusa,len mame fyzicke telo,vdaka ktoremu sme na Zemi.Bez neho by sme tu nemohli existovat.Je to zrejme len taka pomocka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
včuľ ako sa vyjadriť? asi tak, že kto riadi (čo riadi) to, s kým sa stretneme, ako je to popretkávané, náhody atď.