Podla mna zalezi, co je pre teba zle. Z coho mas neciste svedomie. Ci z toho ze zaklames mame alebo z toho se ze nepustis starsiu pani v autobuse si sadnut alebo z toho ze nieco ukradnes. Potom ked sa ti nahodou stane nieco zle alebo nieco co nie je podla tvojich predstav, tak to budes vnimat ako trest za to alebo ono.
Ale viac k teme, ja si stale hovorim,ked vidim "zlych" ludi ze sa im to urcite raz vrati. A co sa tyka mna, tak sa snazim spravat tak aby som sa nemusela za svoje konanie hambit a nemala neciste svedomie. Ale uprimne povedane, zle veci sa mi deju aj tak. Cize skor na to doplacam
@n0win0u (nie som si istá, či som celkovo dobre pochopila, ale ) chcela som tiež povedať, že pasivita je horšia, v nultom komente mi to príde, akoby sme sa pred vlastnou zlou aktivitou mali ísť schovať a dopredu sa vyhnúť možnosti chyby a to sa mi nepáči. čiže "kláštorovanie" považujem za bezmyselné. teraz neviem, či som sa vlastne vyjadrila k veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale viac k teme, ja si stale hovorim,ked vidim "zlych" ludi ze sa im to urcite raz vrati. A co sa tyka mna, tak sa snazim spravat tak aby som sa nemusela za svoje konanie hambit a nemala neciste svedomie. Ale uprimne povedane, zle veci sa mi deju aj tak. Cize skor na to doplacam
@sandy 114 môj prípad
Ja len, že som vedela, že máš ešte dva staršie nicky
@n0win0u dobre vystihnuté nič nerobi nič nepokazí, ale aj tým nič nerobením sa dá veľa pokaziť!