No ja som raz mala taký pocit...vtedy som sa akurát chcela rozísť s chalanom a niak sme sa s kamoškami pohádali a celý deň ma všetky 3 úplne ignorovali...ten deň som strávila na WC s balíkom vreckoviek...potom som sa ešte doma vyplakala a bolo to v pohode...večer som najlepšej kamoške napisala sms, prečo to urobila a ona sa mi ospravedlnila, že ju to mrzí....a doteraz ľutujeme že sme sa kvoli takému somárovi pohádali...
Jasne, práve dnes, keď išiel bus z neznámych príčin skôr, a aj napriek tomu, že som išla na zastávku o 5 minút skôr ma odbehol. A plány na celý deň sú úplne zničené (slušne povedané)
Zažívam to stále. Je to veľmi ťažké, niekedy si aj poplačem a potom je lepšie. Najhoršie je na tom, že väčšinou som stále sama, tak mi to tak príde... ale potom sa pozriem von a vidím ako je pekne tak mi to trošičku zdvihne náladu a idem sa von prejsť (keď aj sama) ... v zime sú tie depky horšie.
Mal, nebolo to nič príjemné, ale nakoľko som rád niekedy sám, bez dozoru bez záväzkov a povinností tak to zvládnem v pohode. Robím niečo čo mám rád alebo niečo pri čom sa cítim dobre a dodáva mi to radosť - motorky, auto, bicykel, čítanie, turistika, fajn film
Následná samota mi potom vždy pomôže, stále niečo zistím o sebe
Nuz hej, mala som uz taky pocit (ale len mimo rodiny), nastastie viem, ze rodina ma vzdy podrzi. O ostatnych ludoch by som to uz povedat nedokazala, nedokazem nikomu natolko verit, iba rodine.
zažila som to a len prednmedávnom sa mi podarilo skoncovať s tou hnusnou depkou....len teraz na jar....a trvalo to od minulej jari..ale ako skončila sa až vtedy, keď som si našla svojho súčastného priatěľa....gten mi pomohol sa pozerať na svet inými očami a hneď bol celý svet krajší, farebnejší a teraz mi je úplne fajn as už si nerobím ťažkú hlavu z banálností
ja som ho(ten pocit) mával pravidelne..najprv to bolo nepríjemné, ale pomohlo to...začal som sa tešiť z maličkostí a z chvíľ ,keď ma ničí netrápi...+ hudba pomáha prekonať to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nie, aj ja si to niekedy myslim... zivot je naozaj pes. alebo medved. ano.
zivot je medved.
ale život je pes(trý)!
Následná samota mi potom vždy pomôže, stále niečo zistím o sebe
Nuz hej, mala som uz taky pocit (ale len mimo rodiny), nastastie viem, ze rodina ma vzdy podrzi. O ostatnych ludoch by som to uz povedat nedokazala, nedokazem nikomu natolko verit, iba rodine.
dal som vsetkych statocne do ignoru a potom po par dnoch mi svitlo ze to nie je riesenie