Nikdy neviem, čo môžem od neho čakať...je strašne sebecký a nespravodlivý....niekedy mi kradne spánok...aj vy máte pocit, že taký život aký žijete si nezaslúžite?....máte pocit, že vás podviedol?..ukradol vám kúsok z vás a teraz vám veľmi chýba?....alebo
pekna myslienka len skoda ze jej motivmi su pravdepodobne len nedozrete nazory a rozmaznanost prial by som zazit skutocne problemy kazdemu kto so koli hovadinam mysli ze jeho zivot nestoji za nic
bohužiaľ ale nie sú to hovadiny...za môj život neberiem, či som sa dobre namaľovala alebo najaké iné somariny...mňa trápia omnoho závažnejšie problémy...vieš ako rada by som mala životy ako dievčatá v mojom veku...
nie žiadne rodinné problémy...a už vôbec nie kvôli chalanovi...čo som spadla z mesiaca, aby som sa pre nich trápila?!...nie...ide o to...no smrť..pár ľudí..no nebudem to konkretizovať...je to pre mňa dosť ťažké..prepáčte...
ked som bol na absolventskej praxi na katastri, tak som tam strasne nadaval, ako tam nechcem byt a ako mi tam je zle a riaditel, s ktorym som si dobre rozumel mi povedal, ze vsetko si nosim so sebou v hlave, a ked nezmenim pristup, tak budem takisto nadavat vsade kde budem, a ze sa mi nikde nebude pacit...vravel mi, aby som sa snazil byt vzdy najlepsi v tom, co prave robim, miesto toho, aby som na to nadaval...vtedy som bol uplne znechuteny z katastra, tak som tymi recami pohrdal, ale teraz zistujem, ze mal pravdu...
Presne tak. Je taký aký chceš aby bol. Udalosti nezmeníš,ale môžeš zmeniť to,ako sa na ne budeš pozerať a ako to príjmeš. Pokiaľ si vyberieš tú ´´lepšiu´´ cestu, všetko bude zrazu krajšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Moj zivot som si ja osobne pohonjil ... ale nevravim, ze si ho nezasluzim. Len si ho musim upravit na svoje pomery.
Clvoek nemsie nic hazdat na zit. napr. nieco mi nevide a nepaci sa mi to. hazem to na zivot?
nepsravne. clvoek musi sam seba kritizovat nie zivot. Lebo zito si sam clovek urcuje aki bude ci taki alebo onaki.
ale stale ta aj tieto udalosti mozu posunut niekam dalej aj ked su zle
Za vela veci clovek nemoze, niektore proste neovplyvni..a to teraz nehovorim o osude.