Život je z 10% to, čo sa stane a z 90% to, ako na to reaguješ.
1. Dokážeš to vnímať takto?
2. Ako najčastejšie reaguješ napr. na neprajné situácie?
3. Reaguješ viac impulzívne alebo dokážeš reagovať s rozvahou?
4. Ak sa dá, napr. na internete, nechávaš uplynúť nejaký čas kým zareaguješ, aby si nereagoval pod vplyvom
dokážem to tak vnímať, dokonca to tak vnímam preto sa mocne snažím ovládať svoje impulzívne reakcie. A ako reagujem na negatívne situácie, záleží od konkrétnych situácií. Niekedy len ticho zúrim, inokedy vrčím nahlas ale už je to omnoho lepšie ako kedysi.
Na nete je to lepšie. V zápale emócií napíšem hocičo, no vždy to zmažem skôr ako pošlem
1. Nie
2. Podľa potreby,ak dostanem prijebanú otázku,prijebane odpovedám.Ak zlý koment(reakciu),tak zlá odpoveď (Väčšinou).Ak je to primitívne,nepravdivé,alebo ako odpoveď 6.ročného decka - nereagujem vôbec.
4.Nenechávam si žiadny čas na uváženie nie som retard aby som premýšľal nad odpoveďou 3 hodiny.
Zivot je len zivot a plynie...somnou ci bezomna...no premna je 100%tna len ta cast ktora ide cezomna a vnimam ju a teda nanu aj reagujem..nic viac...a kedze som sucast celku ide cezomna komplet cely 100%zivot...aj tie casti ktore nevnimam a nereagujem na ne vedome...z coho vyplyva ze zivot celkovy je 100% toho co sa stane a tych istych 100% co reagujem...jak hovorim zivot je len zivot a plynie
1. celkom súhlasím len s menším pomerom %
2. s nervami, resp. plačom...ale závisí do toho, aká situácia
3.impulzívne
4. áno, lebo aj ked som impulzívna, nerada urážam
stále reagujem veľmi impulzívne a je iba pár ľudí pri ktorých najskôr rozdýcham,nechám uležať v hlave až potom reagujem..kedže som sa poučila z tých impulzov snažím sa to veľmi ovládať
osud je nasa povaha.
a najviac neznasam, ked tritisic rokov sa zdraham vobec naznacit, ze nieco citim, vsetky mozne reakcie mi pridu totalne nebezpecne, ze by som ich nezvladla a potom vybuchnem ako sopka a potom mi niekto povie, ze mam najprv mysliet a potom konat. taky clovek to je na zabitie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Na nete je to lepšie. V zápale emócií napíšem hocičo, no vždy to zmažem skôr ako pošlem
2. Podľa potreby,ak dostanem prijebanú otázku,prijebane odpovedám.Ak zlý koment(reakciu),tak zlá odpoveď (Väčšinou).Ak je to primitívne,nepravdivé,alebo ako odpoveď 6.ročného decka - nereagujem vôbec.
4.Nenechávam si žiadny čas na uváženie nie som retard aby som premýšľal nad odpoveďou 3 hodiny.
2. s nervami, resp. plačom...ale závisí do toho, aká situácia
3.impulzívne
4. áno, lebo aj ked som impulzívna, nerada urážam
a najviac neznasam, ked tritisic rokov sa zdraham vobec naznacit, ze nieco citim, vsetky mozne reakcie mi pridu totalne nebezpecne, ze by som ich nezvladla a potom vybuchnem ako sopka a potom mi niekto povie, ze mam najprv mysliet a potom konat. taky clovek to je na zabitie
2. s nadhladom
3. s rozvahou
4. ano
2. jak retard..
3. impulzívne...
4. áno
2.zvycajne s pokojom podla toho aka neprajna situacia by to bola
3.s rozvahou
4.ano