Ako zacat..doteraz som bola dievca ktore sa rado blaznilo...ale tentokrat..somsa rozhodla zmenit .zmenila som sa natolko ze mnohym to trha nervy ..ja len ci to je normalne..proste .snazim sa byt takou ako teraz malo kde najdete ...nechcem byt ako tieto pu
ja sa neoberem ani o jedem blaznivy zazitok aj ked som este decko ano , ale aspon budem mat na co spominat uzivaj si to , pokial mozes prave tie roky 15-17 su najlepsie
@8 vieš človek sa môže zmeniť ale ked je to nejaka veľká zmena tak na to treba aj nejaký veľký dovod inak tá zmena nemá význam a nie je to zmena, je to iba potláčanie tvojej osobnosti a to je zlé na tvoju psychiku!
Dobre ale teraz nie vsetky take mlade baby pachaju taketo zlo pokial to neprekroci urcite hranice , myslim si ze je to znesitelne ja som nechcela navadzat na nic zle, ale ze aj to "blaznenie " je urcite ne nieco dobre
..ale zas suhlasim , niektore su us v tomto veku tazke bitches, a ak myslis tymto prave toto, tak suhlasim , ale myslela som ze toto je jednoznacne
je rozdiel medzi mladími pubertalními babami..každá robí neičo iné, každá ma totiž ine hranice.. a ak si ich stanoví v normále tak by sa vôbec nemusela zmeniť...
ja nevravim ze som dospela len naozaj treba vediet kedy je dost ja nevravim ze nerobi m veci k´tore ma bavia..ano aj ja sa zabavam ale...nerobim to co ostantne...proste ..som sama sebou ale ..davam pozor aby ma nezmenil svet ,..okolo
aj ja sa scem zmenit...ale ze by som mala prist o nejaku srandu,...nikdy...sak dva alebo tri dni som bola este v skole trochu ticha....seci si mysleli....ze sa mi nieco stalo... tak mi to islo na nervy....ale tak je to na tebe ak sa sces zmenit...tak ti prajem pevne nervy a aby ti to vydrzalo
som taka aka som, nehovorim aby ma seci taku brali... no vec ze spolu zo zmenou prichadza aj strata... aj ja som sa zmenila za kratky cas... a stratila som vela, a nejde to vratit... zmena nieje zla... no treba vediet preco, ked je to len koli druhym je to picovina... ked to chces sama od srdce, vtedy je to to prave... cakaj vsak aj iny pristup okolia... nezmenis sa len ty sama...
dolezite je aby si bola stastna...a ked ta ta zmena spravi stastnou...tak premna zamna....to by si mala ty vedet co je preteba dobre...a nie sa tu pitat ci sa nam to pozdava....je to otebe, nie onas....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale myslim ze v mojom prpade to bude tazke!
..ale zas suhlasim , niektore su us v tomto veku tazke bitches, a ak myslis tymto prave toto, tak suhlasim , ale myslela som ze toto je jednoznacne