Mili priatelia zvolil som si diskusiu Zmysel zivota lebo predsa je to vsetko iba o zivote a o nas. Ale kazdy si je strojcom svojho stastia ci nestastia Ale napriklad ja vidim zmysel zivota lebo vela som sa naucil a poviem Vam ze prave zlymi skusenosta
A budme sami sebou a nehrajme sa na niekoho kym v skutocnosti niesme a nikdy nebudeme( tym som myslel ked si raz clovek tak nim aj budes ). Nemusime sa chvalit tym ze je vsetko v pohode lebo kazdy ma problemi ale zalezi ako sa k tomu postavime a ak dovolime aby nas prehra vyradila z hry zacneme hrat odznova a mozno zase prehras ale nevzdas sa. Takze budujme si vlastnu mysles a vlastny zivot tak ako to skutocne chceme. Nebranme sa novim veciam lebo treba skusit nove mozno pomozu mozno nie ale budete si 100% isty ze to neni vhodny smer pre vas. My nemame vsetko danne a iste, mame taku vyhodu ze si mozeme vybrat akym zivotom budeme zit. Je vela moznosti priatelia hladajme ktora z nich je pre nas ta spravna neni to lahke ale ak to najdeme uz nebudeme musiet hladat ale iba aktualizovat na nove veci ktore nas dokazu urobit lepsimi predsa zivot je o uceni ucime sa cely zivot a to je na tom to pekne stale nove veci. Aj ked pride zle lebo zla je viac ako dobbra ale preto je to dobro tak vzacne lebo je toho malo. Ale ak zacneme mysliet pozitivne vytvorime iba dobre myslienky ktore nas budu chranit pred zlymi a budu odpovedou na zle veci. Ale ak vas sklame dobre myslenie treba si povedat nic ma nezastavi ale dolezite je ze najprv musite verit SAMI SEBE aby ste mohly uverit inym. To je ze najprv musime milovat sami seba aby sme dokazali milovat inych. To neni o tom ze som namysleny ale o tom ze si vazim svoj zivot lebo ho mam iba jeden. Ak budem verit sebe uverite aj inym veciam alebo comukolvek comu by ste chceli uverit. Mozno sa vyjadrujem nespravne ale snazil som sa to napisat co najlepsie. No ani ja niesom dokonali pozrite kolko chyb robim. Mozno som si tie slova mal usetrit ale mal som potrebu to napisat tak som to napisal a nelutujem to vobec lebo viem ze mozno prave tebe to pomoze, sice sme kazdy iny a kazdy tuto myslienku vyuzije svojim sposobom alebo si ju ani nevsimne. Aj to aj to je dobre. Som iba clovek ktory ma svoje chyby a ktory sa uci na vlastnych chybach a nie na inych. Nehladaj problemi tam kde niesu. Ries problemy ktore vyriesit chces. A kazdy pocit ktory citite alebo prezivate je sucastou vazho zivota tak ho analizujme lebo aj zly pocit nam niekedy pomoze k tomu dobremu. Snazme sa pochopit zlym myslienkam aby sme dokazali pochopit tim dobrym. Robte co robit chcete a nikdy nebrante vasim kamaratom v ich rozhodnutiach lebo v podvedomi vas vnima ako nepriatela lebo mu zakazujete v jeho slobode. Ak sme skutocni priatelia mozme povedat svoj nazor na skutocnu vec ale zalezi na nas ako sa rohodneme. Kazde rozhodnutie ktore urobite, urobite pre to ze ste to ho urobit chceli ak bude rozhodnutie zle vlastne nikdy neni tak zle aby bolo este horsie. Ucme sa na svojich chybach lebo nikto z nas neni dokonali ale ak si to nahodou o sebe budete mysliet a verit si tak mozno dokonali budete ale iba vo vasom zivote. Nie v mojom alebo v jeho zivote. Nikdy sa neporovnavajme kto je lepsi a kto horsi lebo vsetci sme rovnake sracky prepacte za vyraz ale zalezi vobec na tom ? Sme ludia a kazdy ma ine sny. Pre niekoho je uspech ze skonci zakladnu skolu tak mu ten uspech neberme. Pre kazdeho je dolezite nieco ine. Mal som potrebu napisat tieto riadky. Ak sa to zda niekomu byt trapne v pohode je to normalne. nevidel som tu zakaz aby som napisal svoj nazor. Ak je to pre vas blbost a ze sa robim mudrim kludne si to myslite ale ja viem kto som. Zapametajte si ze len ty vies aky v skutocnosti si a nikto iny. Tak uz by aj stacilo proste prajem vsetko dobre priatelia len vela dobrych veci v zivote prajem ale prajem vam aj tych zlych aby ste si nezvykli na to dobre a potom si to nevazili ..kazda zla vec je na nieco dobra len ju musime vediet vyriesit. Aky sposob si vyberiete je len na vas.. no moj sposob je moje myslenie ktore mi robi zivot taky aky som niekedy chcel alebo myslel. Takze toto boli iba moje slove ktore pre vas nemusia znamenat nic. Ale tymto textom a vsetkymi prispevkami som nechcel nikomu zle. Chcel som sa iba podelit o moju zivotnu skusenost. Napisal som to svojimi vlastnimy slovami. Myslim si ze je to lepsie nez nieco kopirovat. Moje moto je: Narodil som sa ako Original a nechcem zomriet ako kopia. Proste kazdy znas je ORIGINAL a kazdy ma ine akoze cislo preto sme kazdy jedinecny. Ale mozno vsetky tie moje prispevky ja vam zdaju byt normalne ale mal som pocit ze by sa tu niekto nasiel ktoremu by mozno vedeli pomoct. Nech si kazdy s toho zoberie to co chce alebo vobec nic. Inac gratulujem ked citate moje texty lebo niekedy sa viem rozpisat a potom sa mi je tazko zastavit. Niektore veci je dobre nerozoberat lebo ked rozoberieme nemusime dat do kopy a potom vznikaju nedorozumenia. Este raz vas ukecany niceboy1987
no okopiroval som seba je na tom nieco zle? Niekto napise iba 2 riadky ja som ich napisal viac ale je väcsia pravdepodobnost ze ty ktory tomu chceli pochopit, pochopili urcite lepsie nez text kde bol nejaky citat ktory vobec neni z ich hlavy. Nehovorim ze take nemam mam ich tiez ale iba take ktore sa stotoznuju somnou alebo v mojom zivote. Aspon sa priznam. Nieje umenim neurobit chybu ale umenim je priznat si ju !
Ale priatelia v pohode viem ze som sa az moc rozpisal a trosku to pomotal ale aj ja som iba clovek a ucim sa na svojich vlastnych chybach. Ako som povedal kazdy ma na to iny nazor a niekto to ani neprecita a ohodnoti iba podla toho co odpovedali ostatny ktory si to precitali. Ja som rad za kazdy komentar co pozitivny alebo negativny sme predsa ludia a kazdemu chuti nieco ine
@niceboy1987 pekny text, konecne nieco pozitivne, hned mam lepsi den.. odporucam ti zohnat si knizky od dalajlamu a od lobsanga.. treti oko, osvicena mysl a pod
no takže ja som to prečítala celé a musím priznať že na začiatku to vyzeralo akoby si prišiel z nejakej sekty ale keď som to dočítala celé, vytvorila som si o tom asi takýto úsudok : je vidieť že si toho v živote prežil dosť a svojimi skúsenosťami chceš pomôcť aj iným...veľa z toho čo si napísal je pravda a preto sa mi to páči
@janulik236 som rad ze si si precitala cely moj pribeh ktory bol pre mne mna svojim sposobom nejako dolezity aby som sa podelil o moje skusenosti ktore som si doposil prezil.
dobra myslienka, s ktorou sa celkom stotoznujem... len.. chcelo by to nejak lepsie stylizovat lebo to fakt vyzera ako sloh zo zakladnej skoly... ale inak je todobre len zdokonalit to pisanie
@hrt11 ano je to iba tvoj osobny postoj k zivotu. Ale su ludia ktory sa narodili a stotoznili s tym ze zomru. A teraz ukaz co vies budem doma cakat pokial si pride po mna smrt alebo si ten zivot uzijem nie pre niekoho ineho ale sam pre seba a spravim si ho takym akym chcem. Respektujem tvoj nazor Dakujem si prispel tvojou spravou.
Napísané to bolo pekne,len malá pripomienka,že tam máš jednu a tú istú myšlienku spísanú do nekonečného textu. A teraz k článku:
Od prvého písmenka som tušila,o čom budeš písať. S celým textom s tebou súhlasím a ani nevieš aký úsmev si mi na tvári vyčaril. Vidieť,že sa na svet pozeráš ako jedinečná bytosť,myslím tým ten originál o ktorom píšeš.Každý z nás je originál,každý z nás je iní a predsa máme rovnaké práva.Väčšina ľudí už pozabudla na to,že i keď sme rozdielny sme si rovní.Doba prispela k tomu,aby sa ľudstvo delilo na viacero kategórií kde jedna kategória ponižuje druhú.Alebo len tak stojí niekto na ulici a druhý ho pohľadom začne odcudzovať zato,že je napr. iný.Často sa pozerám na ľudí a hovorím si, že som rovnaká ako oni a nemám sa za čo hanbiť a zároveň som jedinečná, tak ako každý z nich.Je to pekná myšlienka ktorá behom sekundy dokáže zahnať i trému.Sme si rovní a zároveň jedineční!
Učenie o mysli už dlhšie skúmam. V prvom rade ti odporúčam knižku od Ashley Lippertovej- Aladinov princíp. Knižku mám opísanú v tomto článku » www.birdz.sk/webka/crazygirl...
Myslím,že k tomu už niet čo dodať, lebo z článku jasne vyčítaš i môj názor k tomuto.
Lenže,ak raz tomu človek neverí alebo o tom pochybuje,jednoducho sa to nikdy nenaučí. Treba na to vieru, vieru v srdci,vieru v seba a svoje schopnosti. Nie je to vyvyšovanie sa nad iných,namyslenosť-všetci sme si rovní,no zároveň jedineční.Je to len využitie svojich schopností,ktoré máme naozaj neobmedzené,len po nich nepátrame. Človek ak chce, dokáže veľa. Mysľou sa snažím riadiť a zatiaľ ma nezradila,jednoducho to cítim v kostiach, čo ako bude a ono to naozaj tak bude. Je to ako rádio. Naladíš sa na istú frekvenciu a tá ti potom bude hrať. Ak sa sústredíš na to zlé,bude ti hrať zlá,ak váhaš že nenájdeš dobrú,budeš stále ,,chrčať". Každý si je strojcom svojho šťastia.
A ako i hovoríš, poznám i ja ľudí, ktorí sa v trápení vyžívajú a nechcú šťastie. Je mnoho dôvodov prečo. Poznám ľudí,ktorí šťastie neprijímajú aj keď ho majú na dosah z dôvodu, že si ho nedokážu užívať. Zakomplexovaný človek, ktorý vidí podstatu života v trápení,lebo len to ho ako hovoríš buď zabije alebo nakopne ďalej.A sú i ľudia,ktorí šťastie neprijímajú,pretože ak sa trápia,aspoň si oprávnene žiadajú pozornosť.Baví ich trápiť sa pretože potrebujú aby ich niekto utešoval a utešoval..donekonečna.Je mnoho iných typov ľudí,čo sa šťastiu otáčajú chrbtom- ľudí,ktorí nevedia čo chcú.
Myslím,že iba človek, čo si už niečo v živote prežil dokáže pochopiť podstatu mysle a pozitívneho myslenia. Nechcem sa teraz ja týmto nijako vyvyšovať nad ostatných, len mám i ja pocit, že mnoho ľudí to nevníma takto, a prevažne tí, čo prešli život ako rajskou záhradkou. A nie nadarmo sa hovorí,že ak chceš poznať šťastie,musíš poznať bolesť.
Toľko môj názor,naozaj totožný s tým tvojim Pekný dník prajem
podľa mňa až príliš filozofuješ nad niečím, čo pre tú filozofiu ani nežiješ...
čítala som to celé, niekedy máš pravdu... ale keď čítam tvoje odpovede na reakcie k diskusii, mám dojem, že ty nežiješ ako chceš, ale podľa nejakých blbých právd, výrokov a podobne... No offense, your mind...
poviem iba tolko ze som rad ze sa najde clovek ktory ZIJE a nie ktory sa trapy my mame skumat tu krasu a uzivat si len to co chceme a co nam svet ponuka. Poviem ti pravdu ze tvoje riadky som si precital viac krat lebo vidno ze si si moje nazory ktore som napisal svojimi slovami, precitala a pochopila co som tym chcel povedat. A co ja zaujimave ze tieto slova alebo vety pochopia iba ty ktory aj tuto metodu pozitivneho myslenia vyuzivaju a zaradia do svojho bezneho zivota a naucili sa s nou pracovat tak ako som sa to naucil ja a väcsina znas. Ja osobne som potreboval dlho na to aby som pochopil princip toho vsetkeho. Nestaci iba chciet ale treba preto urobit to najlepsie co vieme v tejto chvili urobit. A mozno si budete mysliet ze to nestaci k tomu aby sa to podarilo ale preco myslime na to ze ze to nepodari preco si nepovieme ze to bude stacit co som do toho dal lebo som dal vsetko co som vedel.A uz myslime pozitivne a vsetko na co ste mysleli vam pride a verte ze si na to raz spomeniete a uverite ze sa to stalo tak ako ste mysleli a ze sa to tak deje podla toho ake mame myslenie. ale tym ze som veril a myslel na super veci a tie veci sa mi aj diali. Chcel som byt s rodicmi a o tyzden som s nimi bol, ak som mal zle myslenie snazil som sa ho prepnut na to dobre. Lebo jedine riesenie je ked na zlo pouzijes jeho protiklad dobro. Lebo zle myslienky nedokazes liecit zlymi myslienkami ale iba dobrymi lebo iba pri pozitivnom mysleni mas chut zit a bojovat. Ale aj tak sme iba ludia ktory maju city. A ja si liecim napriklad sklamene srdce placom lebo viem ze placem pre nieco co som si v zivote VAZIL ale sposobil som si to sam ze som o to prisiel nie hned ale po mesiacoch ale uvedomil som si ze raz som si to strasne prial ked som bol v depkach. Jedno sa mi v zivote potvrdilo lebo som to zazil a zijem s tym.
Skusme sa zmysliet!
Preco hladame krasu ked je aj tak klamiva,nehladajme bohatstvo je pominutelne, hladajme niekoho kto nas vie rozosmiat aby sa nas pochmurny den vyjasnil!! A je aj pravda ze si nic necennime pokial o to neprideme ale zase je tiez pravda ze nevieme co nam chyba pokial to nestretneme. V zivote mame momenty ked nam niekto tak strasne chyba ze ho chceme uniest zo svojho sna, len aby sme ho mohli naozaj objat! Ale ak si myslite ze ked za zatvoria jedny dvere smer stastia, otvoria sa ine. Chyba je ze casto ostavame tak dlho stat a hladime na tie zatvorene dvere, si ani nevsimneme za sa nam uz davno otvorilo okno! Snivajme priatelia o com snivat chceme, chodme kam ist chceme, budme iba tym cim byt chceme preto ze mame iba jeden zivot! Poviem vam ze stastny ludia medzi ktorych patrim aj ja a väcsina znas nemaju pravdepodobne vzdy to najlepsie z najlepsieho ale ROBIA to najlepsie zo vsetkeho co sa im vyplati! A ako urcite vieme ze laska zacina usmevom rastie bozkom a konci jednou slzou! Musime sa s tym zmierit ak sa raz v tejto situaci ocitneme ale nepridete o to ked laska bude napredovat a nie umierat. Ale nechajme priatelia odist minulost aby si nasa buducnost mohla najst mieto na rozkvitnutie! Zivot sa predsa nemeria skutkami ale momentami ktore nam vyrazili dych..
Pochopia iba ty co pochopit chcu!!! Niekedy staci iba chciet aby sa dostali k cielu. Kazdy znas vieme aky zivot zijeme a co chceme v zivote dosiahnut ak vieme ze nam staci iba chciet je to dobre ale pre niektore veci nestaci iba chciet ale chciet a stotoznit sa s tym ze musime aj trosku zabojovat o ten pekny zivot. Neni to lahke a poviem ze pridu take tazke PADY v zivote len aby ste si uvedomili ze ste padli preto aby ste sa mohli znovu odrazit a o to visie.Ja som si to uvedomil a funguje to.
Takze priatelia zase som sa trosku rozpisal ale stale najdem nieco o co by som sa chcel s vami podelit.
Kazdy mame slobodne rozhodnutia ale verme ze vsetky rozhodnutia ktore v zivote urobime , urobime najlepsie rozhodnutia pre nas OSOBNE a pre stastny zivot o ktory mame zaujem.
Mam sice 21r a neni to o tom ze sa chcem urobit vaznym alebo ze mam tie najväcsie skusenosti ale pisem to preto lebo som to zazil a naucil som pouzivat pozytivne myslenie preto je to take dlhe. Lebo su to pre mna dolezite slova ktore mne osobne pomohli a nevedel som sa s vami o to podelit na 2 riadkach. Radsej som to rozpisal aby ste vedeli ako vnimam zivot. Verte priatelia ci nie cim viac spoznavame ludi tym sa dokazeme vyhnut nedorozumeniu. Lebo si uvedomime ze kazdy vedie zivot tak ako ho vies chce. Nikdy neni dobre ked na ukor nasho neuspechu alebo negativneho myslenia obvinime inu osobu. Priznajme si chybu lebo len vy dokazete tu chybu napravit nikto iny.
Nemyslite si ze tu chcem niekoho poucat ESTE RAZ ZDVORAZNUJEM ZE TO CO SOM NAPISAL JE IBA MOJ NAZOR NA TUTO DANNU TEMU KTORU SOM SI VYBRAL A TO ZE ZIVOT MA TAKY ZMYSEL KTORY MU DAME! Vsetko dobre priatelia s pozdravom niceboy1987
@adrenalineismylife preco som rad pre kazdy komentar a preto sa aj podakujem.
Dolezite ja ze ja som stastny a ze mne sa ten zivot paci ktory vediem. Neskodim hlavne sebe ale ani svojim blizkym proste nikomu. Lebo si zijem svoj zivot a vsetky rozhodnuta ktore v zivote urobil alebo urobim som ich spravil preto aby som pochopil zmysel zivota ktory vediem. A ja som ho pochopil a rozvijam ho dalej lebo viem ze si riadim svojimy myslienkami svoj zivot. A som rad lebo konecne mam svoj zivot vo svojich rukach a nie v rukach niekoho ineho. JA SOM SAM SEBOU!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to si okopiroval sloh od nejakeho tretiaka?
Nevyznam sa tu este ale snaha sa cenni
btw nabuduce daj taketo dlhe veci do blogu
Od prvého písmenka som tušila,o čom budeš písať. S celým textom s tebou súhlasím a ani nevieš aký úsmev si mi na tvári vyčaril. Vidieť,že sa na svet pozeráš ako jedinečná bytosť,myslím tým ten originál o ktorom píšeš.Každý z nás je originál,každý z nás je iní a predsa máme rovnaké práva.Väčšina ľudí už pozabudla na to,že i keď sme rozdielny sme si rovní.Doba prispela k tomu,aby sa ľudstvo delilo na viacero kategórií kde jedna kategória ponižuje druhú.Alebo len tak stojí niekto na ulici a druhý ho pohľadom začne odcudzovať zato,že je napr. iný.Často sa pozerám na ľudí a hovorím si, že som rovnaká ako oni a nemám sa za čo hanbiť a zároveň som jedinečná, tak ako každý z nich.Je to pekná myšlienka ktorá behom sekundy dokáže zahnať i trému.Sme si rovní a zároveň jedineční!
Učenie o mysli už dlhšie skúmam. V prvom rade ti odporúčam knižku od Ashley Lippertovej- Aladinov princíp. Knižku mám opísanú v tomto článku » www.birdz.sk/webka/crazygirl...
Myslím,že k tomu už niet čo dodať, lebo z článku jasne vyčítaš i môj názor k tomuto.
» www.birdz.sk/webka/crazygirl...
A toto jeden z príkladov využitia tejto teórie.
Lenže,ak raz tomu človek neverí alebo o tom pochybuje,jednoducho sa to nikdy nenaučí. Treba na to vieru, vieru v srdci,vieru v seba a svoje schopnosti. Nie je to vyvyšovanie sa nad iných,namyslenosť-všetci sme si rovní,no zároveň jedineční.Je to len využitie svojich schopností,ktoré máme naozaj neobmedzené,len po nich nepátrame. Človek ak chce, dokáže veľa. Mysľou sa snažím riadiť a zatiaľ ma nezradila,jednoducho to cítim v kostiach, čo ako bude a ono to naozaj tak bude. Je to ako rádio. Naladíš sa na istú frekvenciu a tá ti potom bude hrať. Ak sa sústredíš na to zlé,bude ti hrať zlá,ak váhaš že nenájdeš dobrú,budeš stále ,,chrčať". Každý si je strojcom svojho šťastia.
A ako i hovoríš, poznám i ja ľudí, ktorí sa v trápení vyžívajú a nechcú šťastie. Je mnoho dôvodov prečo. Poznám ľudí,ktorí šťastie neprijímajú aj keď ho majú na dosah z dôvodu, že si ho nedokážu užívať. Zakomplexovaný človek, ktorý vidí podstatu života v trápení,lebo len to ho ako hovoríš buď zabije alebo nakopne ďalej.A sú i ľudia,ktorí šťastie neprijímajú,pretože ak sa trápia,aspoň si oprávnene žiadajú pozornosť.Baví ich trápiť sa pretože potrebujú aby ich niekto utešoval a utešoval..donekonečna.Je mnoho iných typov ľudí,čo sa šťastiu otáčajú chrbtom- ľudí,ktorí nevedia čo chcú.
Myslím,že iba človek, čo si už niečo v živote prežil dokáže pochopiť podstatu mysle a pozitívneho myslenia. Nechcem sa teraz ja týmto nijako vyvyšovať nad ostatných, len mám i ja pocit, že mnoho ľudí to nevníma takto, a prevažne tí, čo prešli život ako rajskou záhradkou. A nie nadarmo sa hovorí,že ak chceš poznať šťastie,musíš poznať bolesť.
Toľko môj názor,naozaj totožný s tým tvojim Pekný dník prajem
čítala som to celé, niekedy máš pravdu... ale keď čítam tvoje odpovede na reakcie k diskusii, mám dojem, že ty nežiješ ako chceš, ale podľa nejakých blbých právd, výrokov a podobne... No offense, your mind...
Skusme sa zmysliet!
Preco hladame krasu ked je aj tak klamiva,nehladajme bohatstvo je pominutelne, hladajme niekoho kto nas vie rozosmiat aby sa nas pochmurny den vyjasnil!! A je aj pravda ze si nic necennime pokial o to neprideme ale zase je tiez pravda ze nevieme co nam chyba pokial to nestretneme. V zivote mame momenty ked nam niekto tak strasne chyba ze ho chceme uniest zo svojho sna, len aby sme ho mohli naozaj objat! Ale ak si myslite ze ked za zatvoria jedny dvere smer stastia, otvoria sa ine. Chyba je ze casto ostavame tak dlho stat a hladime na tie zatvorene dvere, si ani nevsimneme za sa nam uz davno otvorilo okno! Snivajme priatelia o com snivat chceme, chodme kam ist chceme, budme iba tym cim byt chceme preto ze mame iba jeden zivot! Poviem vam ze stastny ludia medzi ktorych patrim aj ja a väcsina znas nemaju pravdepodobne vzdy to najlepsie z najlepsieho ale ROBIA to najlepsie zo vsetkeho co sa im vyplati! A ako urcite vieme ze laska zacina usmevom rastie bozkom a konci jednou slzou! Musime sa s tym zmierit ak sa raz v tejto situaci ocitneme ale nepridete o to ked laska bude napredovat a nie umierat. Ale nechajme priatelia odist minulost aby si nasa buducnost mohla najst mieto na rozkvitnutie! Zivot sa predsa nemeria skutkami ale momentami ktore nam vyrazili dych..
Pochopia iba ty co pochopit chcu!!! Niekedy staci iba chciet aby sa dostali k cielu. Kazdy znas vieme aky zivot zijeme a co chceme v zivote dosiahnut ak vieme ze nam staci iba chciet je to dobre ale pre niektore veci nestaci iba chciet ale chciet a stotoznit sa s tym ze musime aj trosku zabojovat o ten pekny zivot. Neni to lahke a poviem ze pridu take tazke PADY v zivote len aby ste si uvedomili ze ste padli preto aby ste sa mohli znovu odrazit a o to visie.Ja som si to uvedomil a funguje to.
Takze priatelia zase som sa trosku rozpisal ale stale najdem nieco o co by som sa chcel s vami podelit.
Kazdy mame slobodne rozhodnutia ale verme ze vsetky rozhodnutia ktore v zivote urobime , urobime najlepsie rozhodnutia pre nas OSOBNE a pre stastny zivot o ktory mame zaujem.
Mam sice 21r a neni to o tom ze sa chcem urobit vaznym alebo ze mam tie najväcsie skusenosti ale pisem to preto lebo som to zazil a naucil som pouzivat pozytivne myslenie preto je to take dlhe. Lebo su to pre mna dolezite slova ktore mne osobne pomohli a nevedel som sa s vami o to podelit na 2 riadkach. Radsej som to rozpisal aby ste vedeli ako vnimam zivot. Verte priatelia ci nie cim viac spoznavame ludi tym sa dokazeme vyhnut nedorozumeniu. Lebo si uvedomime ze kazdy vedie zivot tak ako ho vies chce. Nikdy neni dobre ked na ukor nasho neuspechu alebo negativneho myslenia obvinime inu osobu. Priznajme si chybu lebo len vy dokazete tu chybu napravit nikto iny.
Nemyslite si ze tu chcem niekoho poucat ESTE RAZ ZDVORAZNUJEM ZE TO CO SOM NAPISAL JE IBA MOJ NAZOR NA TUTO DANNU TEMU KTORU SOM SI VYBRAL A TO ZE ZIVOT MA TAKY ZMYSEL KTORY MU DAME! Vsetko dobre priatelia s pozdravom niceboy1987
Dolezite ja ze ja som stastny a ze mne sa ten zivot paci ktory vediem. Neskodim hlavne sebe ale ani svojim blizkym proste nikomu. Lebo si zijem svoj zivot a vsetky rozhodnuta ktore v zivote urobil alebo urobim som ich spravil preto aby som pochopil zmysel zivota ktory vediem. A ja som ho pochopil a rozvijam ho dalej lebo viem ze si riadim svojimy myslienkami svoj zivot. A som rad lebo konecne mam svoj zivot vo svojich rukach a nie v rukach niekoho ineho. JA SOM SAM SEBOU!