To je etapa života, ktorá ťa zaručene zmení a posunie pomalým ale riadnym krokom dopredu. Ja mám v celku dobré spomienky, na ktoré nikdy nechcem zabudnúť a pripomínať si ich pri spoločnom stretnutí. Stužková, dozvuky a spoločné výlety. Tie roky strašne rý
bola to prechadzka ruzovou zahradou aj ked obcas mi lepilo a raidne, ale inak to bola blbost Proste na strednej je naj blicovanie, opisovanie, brigady (mesiac som nebol v skole. ale mal som fajn triedneho) a nato vsetko som celkom fakt dobre zmaturoval
Každý sa určite bojí.. Aj ja som sa bál ale tak som si tam zvykol, že aj to bolo návykové tam spoznáš čo je to študentský život Len si treba nájsť hneď zo začiatku kamarátov
Pred maturitu by teda nebolo vsetko jedno... A je pravda, ze ucenie som priam neznasala, ale teraz mi skola normalne chyba a nevahala by som sa tam vratit. Vacsina tam prezije svoje najkrajsie obdobie, teda aspon ja urcite
Heheee .. Proste netrápte sa tí čo tam idete!! Chvílku bude trvat nez si zvyknete na iný režim Síce je pravda že nekomu stredná sadne a inému zase ne a pre buducich maturantov Teda dufam... Nestresujte sa koli maturitam.... Ti zvladnete lavou zadnou aj ked sice budete muset trosku zabrat
Ja zase idem na výšku a toť teším sa len proto, že budem na intráku
ale nebojte sa toh a tý čo sa tešíte, že učenie konečne začne byť zábava, bo budete mať predety, ktoré vás budú zauíjmať, tak na to hneď zabudnite. minimálne v prvom ročníku... ale stredná je fakt haluz. síce idem len do druhého ročníka, ale užijete si srandu. kopec srandy!
juuuj stredna je uzasna ;o) uz za tie 2 roky mam kopec zazitkov a neviem sa dockat ako to bude teraz .. ;o) ako ak nepocitam ucenie, ale to sa da zvladnut... ved prezijeme tu krasne nase roky ;o)
Za par dni sa mmi zacne maturitny rocnik. Uz len pri pomysleni na to, ze sa to cele konci je mi smutno. Studujem sa sukromnej hotelke. Cele je to take rodinneho typu. Urcite naj obdobie mojho zivota doteraz.
jaaa som "už" v 2.ročníku aa keby nebolo tak HROZNE MOC VEĽA učenia, tak by to bolo OK...ale mno nesťažujem sa uživaméééé siiiii....OA PP 2.A foreveeer
no ja idem tiez do maturitneho a ked si na tom spomeniem, zviera mi zaludok inak stredna pohodka..haluz bola..sem tam nejake stresy, nadavacky...ale ked spominam na to, jak som dostala tri 5ky na jednej hodine fyziky uz sa len smejem a tak hmm...GYMPEL 4ever !!!
juuuj,stredna skola...tak ti je ine kafe jak zakladka...prosto tu je uzasny kazdy!este aj vsetkych profesorov zboznujem...uz sa neviem dockat kedy nastupim do dalsieho rocnika...len mi je luto ze to vsetko bezi tak ryxlo ...no jak sa na to pozeram budu to najsladsie dni mojej existencie!
1.rocnik bola dost riadna fuska...ale zvladla som ho lavou zadnou dufam,ze aj tie dalsie pojdu tak dobre ako tento sice nie vzdy to bolo okej ...ale je to zamnou!
áno, ja som mala strednú školu priam výnimočnú, výnimočnú preto, lebo aj bez tých tradičných zábavkách sa stali veci, na ktoré do smrti nezabudneeeeeeem
všetkým budúcim prvákom želám, aby mali perfektní kolektív! mne sa to síce nesplnilo, ale aj tak si tam užijeme kopu srandy. len mi je trochu smutno, že všetko sú to taký trtkovci hoperský, čo nemajú nič lepšie na práci, ako chodiť po diskotékach a sprayovať... ale hovorím, sranda je aj tak! tak veľa šťastia! a nerobte si ťažkú hlavu z toho, že možno budete mať pol ročné vysvedčenie hrôzostrašné, to sa na konci spraví
prvy rok na strednej bol najlepsi z celeho mojho zivota ! zakladka bola o nicom .. a ti co sa bojite .. nebojte sa .. ja som tiez bala jak prasa na jatky .. ale nakoniec to dopadlo uplne super myslim ze na strednu budem dlho spominat ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja zase idem na výšku a toť teším sa len proto, že budem na intráku
maturitný ročník bol najvtipnejší a najsmutnejší zároveň, najlepší zo všetkých ôsmych, bol jednoducho najúžasnejší!!!
všetkým maturantom (už teraz) závidím, stres z matury k tomu patrí, ale je to super, tak si to užite!
Lubim ta SVŠ!!!!!!