@ezechielkuceravy čím ta robili tým si aj ostal... byť k0k0t je ovela horšie ako byť telesne postihnutý, mňa by skôr zaujímalo ako ty berieš svet okolo seba, normálne si ho aj uvedomuješ?
jebni si hlavu o najbližšiu stenu.s rozbehom.spravíš ľudstvu láskavosť.zožeň si ten vozík len tak na skúšku na jeden deň a potom zakladaj fóra .a súhlasím s @1.by ť kokot je oveľa horším postihnutím.
absolutne nechapem reakciu ludi na toto forum. mne sa nezda ze by niekoho urazal, len sa pyta aky je to pocit, a napriklad tiez ma zaujala ta otazka ci sa na vozicku dofukuju gumy tak ako na bicykli
@outsider niekto aby sa odreagoval behá, venuje sa nejakému bojovému športu, ktorý v piatok najebaný jedinec ukazuje na ľudoch, ktorí su ešte vyše najebaný, píše básne alebo poviedky a ja píšem kokotiny, u ktorých dúfam, že nasere najväčšie množstvo ľudí Stačí ti to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
teraz sa vsetci moralisti idu posrat
strasne
S pozdravom,