@thevanderdark šla som na vš hneď po maturite a zistila, že väčšina mojich spolužiakov je odomňa starších, dosť z nich je starších odosť, čiže ak sa Ti to takto nepozdáva, kľudne do toho, o chvíľu môžeš aj prohlášku podať (;
Áno, viem presne čo myslíš. Aj keď by som sa už do školy nechcela vrátiť, cítim sa veru divne, je to niečo úplne iné. Dá sa povedať, že vlastne celý život chodíš do školy a z ničoho nič to zrazu skončí a tebe sa všetko zdá zvláštne, také iné. Na výšku by som už tiež nešla, ale trvalo mi pol roka, kým som si našla prácu, takže som bola viac menej celé dni len doma a to mi pridávalo na pocite, že som úplne neužitočná, zbytočná a že ma nikto nemá rád. Cítila som sa nepotrebná. Do práce idem nastúpiť tento týždeň a poviem vám, naozaj som už dosť zvedavá na to, ako sa mi život zmení. Ale jedno je isté, už sa veľmi teším!!!
Danke schon Uvidíme, ako sa budem cítiť v robote, či sa mi nejak zmenia tie moje pocity, ale zase nemám ich stále, oni chodia tak priebežne a potom zas zmiznú...ale sú fakt dosť nepríjemné, vtedy mám veľkú chuť odísť niekam do zahraničia a začať odznova!
hned po škole som si spravila najskôr nomrálne prázdniny potom som chcela isť na rok do zahraničia že si zarobim na vytuženu školu no zhoda okolnosti mi to nedovolila tak som ostala na slovensku kde som ani neštudovala ani nepracovala okrem príležitostných brigád, bol to rok po strednej a nič ma nenaplnalo, a napriek tomu že som myslela že na tu školu už nepojdem mama povedala že mi to nakoniec zaplati tak som na škole kde som chcela byť, našla som si stálu brigádu nového priatela a konečne mám zase ten správny pocit zo života hlavne ale kvôli tomu že som na škole kam som chcela isť, ak ale nie je niečo čo študovať vyslovene chceš a chceš tam isť len zabiť čas tak neviem či je vysoká správna volba
zrazu straaaaaaaaasne vela casu a take divne prazdno, a absencia stresu, ktory mi divne chybal, lebo som nic ,,nemusela,, kreslit alebo robit do skoly... zvykla som si ale rychlo, teda musela som ( robota )
@andulili No veď práve to je to že neviem čo chcem. :/
Na jednu stranu by som potreboval prachy že by som mohol byť viac menej nezávislý, no na druhú stranu sa necítim byť ešte zrelý na problémy dnešného sveta a vysoká by mi priniesla možno taký reálnejší pohľad na život a študovanie je fajn. Len je to to isté ako aj s prácou...všetko ma baví len tak okrajovo. Neviem sa rozhodnúť pre konkrétny smer ktorým by som sa chcel uberať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Hej ten pocit zbytočnosti je úplne na mieste aj u mňa.
Lebo 14 rokov chodíš do školy a prejsť na iný režim je zase niečo nové.
Ináč pekná cica
Ja mám robotu viac menej. Lenže vôbec sa tam so mnou nerozprávajú jedine tak o robote..
Vieš ako cítim sa tam na hovno a potom mi ani robota nejde tak od ruky...
Na jednu stranu by som potreboval prachy že by som mohol byť viac menej nezávislý, no na druhú stranu sa necítim byť ešte zrelý na problémy dnešného sveta a vysoká by mi priniesla možno taký reálnejší pohľad na život a študovanie je fajn. Len je to to isté ako aj s prácou...všetko ma baví len tak okrajovo. Neviem sa rozhodnúť pre konkrétny smer ktorým by som sa chcel uberať...