@goth111 ja som za manželstvo bez papier. alebo ako hovoríš. na "divoko". a prečo?? sama neviem. veď ľudia sa môžu ľúbiť aj bez toho, aby to mali potvrdené na papieri. ale kedy že by ma partnr požiadal o ruku, tak by som sa vydala. no prístupnejšie je pre mňa bez manželstva. potom, keby náhodou vzťah nebodaj nefungoval, tak len od neho odídem a má smolu. žiadne opletačky s rozvodom
moja mama sa vydavala dvakrat...dvakrat sa rozviedla....a teraz zije uz desat rokov s mojim nevlastnym otcom..bez papierov..a v podstate...je to dobre...a vydrzalo im to viac nez tie dve manzelstva dokopy....a este stale drzi samozrejem...
No...keď sa dvaja ľúbia a sú spolu šťastní tak by im malo byť jedno či to je aj na papieroch alebo nie. Ale napríklad keby som ja s niekým už žila nad 10rokov a aj tak by si ma nechcel vzať, bolo by to pre mňa divné a v podstate by som po tom túžila lebo aj ja chcem byť raz v budúcnosti jedného dňa krásna nevesta v takých pekných princeznovských šatách
Ja bych preferoval skór to bez papiera, manželstvo je imho skôr úradno-cirkevnou záležitosťou, plus by ma zaujímalo, ktorý psí chuj vymyslel svadby a ešte to, prečo ho za to ostatní nehodili lastovičkám.
ked sú už vo vzťahu deti a povedzme idú do školy tak aby sa vyhli nejakým trápnym rečiam prečo sa tato volá ináč a mama ináč tak možno by som v takom prípade uvažovala o svadbe, ale pokiaľ by sme nemali deti tak načo svadbu zbytočne vyhodené peniaze...
Na divoko! Jednoznačne! A preto,lebo si myslím,že so mnou by nevydržal tak dlho nikto a ja by som asi tiež nevydržala a deti by som nechcela...komplikácia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale v manželstve aspoň vdovské dávky dostaneš, keď ti manžel/manželka zomrie.
ale inak som skôr za to "na divoko".
svadba na vôbec neláka ... zbytočne =D