Čavte všetci. Aky mate kolektiv vo svojich triedach, ste spokojni? mate v triede niekoho kto vam robi vkuse napriek? A este nieco, co by ste chceli v triede zmenit...
mame super triedu, s niektorimi sice nemam spolocnu rec iba sa pozdravime ale respektujeme sa, obcas sa pohadam pri neakych vyberoch vyletu proste klasika 33 ziakov sa nemoze zhodnut
Myslím, že ako triedny kolektív sme v pohode. Vieme sa kryť navzájom
A samozrejme, že mám v triede provokatérov, ktorí majú narážky na môj zadok, prsia, postavu, vlasy... na všetko! Ale zas je to v rámci srandy a navyše sú to Solčanci a Krnčanec, čiže je to odpustiteľné
zlá trieda, správaním ževraj najhoršia na škole (to nie sú žvásty, aj učitelia, čo to zvyčajne hovoria o každej triede, teraz menujú priamo nás...), čo už..
Hej, máme tam takého cvoka, ktorý tam síce robí svojimi zádermi dosť bordel, ale väčšinou mi len svojou "inteligenciou" lezie na nervy Ale tak čo, z okna ho nevyhodím...
a tak už aj hej celkom dobrý kolektív sme... len máme jedného v triede, čo šetko žaluje a furt len písomky chce zo všetkého... taký bifľoš... a sa správa jak 3ročné decko... :/
My máme super kolektív, keď pár ľudí niečo vyvedie my pykáme s nimi keď ich nechceme prezradiť No a čo by som zmenila? Asi to že sa nikdy na ničom nevieme dohodnúť
zmeniť by som chcela asi všetko...u nás nie sme absolútne žiadny kolektív, všetci sú podelený v skupinkách a tie sú izolované od ostatných...nebavia sa s nikým iným okrem členov tej ich skupiny a ostatní sú im dobrí len vtedy, ak niečo od nich potrebujú...
kolektiv nulovy je mi to jedno,ja mam kamosov vo vedlajsej triede a cez hodinu prezijem,..nie nikto mi nerobi napriek,..a zmenit to mi je tez jedno,sak rok vydrzim
Ja amm teraz celkom suprovu triedu, ale na zakladnej to tak nebolo. Od piateho rocnika som preslana inu skolu a tam boli namyslene dievcta( asi polovica dievcat z triedy) a tie mali stale nejake blbe komentare. Prote nedalo sa to vydrzat. zato vo vedlajsej triede som mala najlepsiu kamosku ale aj vela inych kamosov takze na posledny rok na zakladej som tam prestupila a vobec to nelutujem aj ked namna kazdy s cudnym vyrazom pozeral ze preco na posleny rok
až na to že spolužiakovi minule oblepili pásku okolo hlavy a skoro sa zadusil a na to že sa dymylo zo spolužiakovychh vlasov lebo určití zasrani mu ich podpalili mam ich celkom rada...aj ked niesom spokojná so zložením ...niektorí provokuju dalsí su nadržaní a sme najhoršia trieda na škole...ale newadí w pohode
ci mi robí niekto napriek....??? až na pár výnimiek skoro vsetci mnou pohrdajú ...a mne to je jedno ja ich mam na háku a dokazem zit aj bez ich pomoci....
tak...myslim ze sme celkom v pohode kolektiv sranda u nas no niekedy mi uz lezu na nervy ale tak nezastrelim sa...ci by som daco zmenila?....asi nie...som so vsetkym zmierena
mam rada moju triedu, len chalani to obcas prehanaju poznamkami na moju adresu...sice viem, ze to myslia ako vtip - zart, ale niekedy - ako aj dnes, tak toho mam plne zuby...
ked som isla na strednu, tak som sa bala ze budeme zly kolektiv, pretoze na zakladke som mala super kolektiv..=D ale teraz na gympli je to este lepsie ako to bolo predtym...=D kolektiv sme uplne super (ale aj tak sa vzdy najde par vynimiek)..=D tie vynimky tu su bud biflosi a potom taka partia namyslenych bab ale tie su len na posmech...=D ale nekedy hlavne cez anglinu sa tam citim jak v psychoustave...=D kazdy nieco ine robi...=D najvac mam rada Simona, to je moja obet..=D tymto ho pozdravjem...=D
vtipuchovstvo prvej treidy...super...nemozem sa stazovat...je tam jedna urazliva a blba ale aj s tousa da obcas ...ale inak zberba
sme tam uz sice len druhy semester ale uz su vytvorene aj mensie skupinky ale aj tak sme vsetci kolektiv..na vyske to musi byt.ak nieje tak je to nic moc studium
tazko povedat. mame zopar kktov. kolektiv je dost na hovno. no my sme si viac menej spravili vlastny kolektiv kde sme uplne zohrany. spoluziak len zo srandy spomenie ci nejdeme zdrhnut a uz balime veci . len musime sa srat jak magori aby nas nahodou ty ostatny nenabonzovali...
Naša trieda .... waaaw to je ale psychyatria, chalani sa sprvajú obcas jak male deti ( vyhadzujú si peračníky z okna ), a my baby sme rozdelené zvecsa na skupinky ale také skupinky ktoré sa navzájom tolerujú (aj ked obcas ohovárajú)ale myslím že my sa tam máme všetci veľmi radi aj ked si to nahlas nepovieme ak ide o vážne veci tak sa podržíme. Tento rok už končíme neviem si predstaviť že tá naša ,,psychyatria" bude už minulosťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A samozrejme, že mám v triede provokatérov, ktorí majú narážky na môj zadok, prsia, postavu, vlasy... na všetko! Ale zas je to v rámci srandy a navyše sú to Solčanci a Krnčanec, čiže je to odpustiteľné
sa vsetci navzajom ohovarame
nadavaju a stukaju domna proste hroza
sme tam uz sice len druhy semester ale uz su vytvorene aj mensie skupinky ale aj tak sme vsetci kolektiv..na vyske to musi byt.ak nieje tak je to nic moc studium
zvnútra sme pohašterení, z predsudkami voči niektorým jedincom,sfanatizovaný japonskou kinematografiou, a posadnutí neonacismom,rasizmom,homofobiou.
kebys nebolo mna tak by nás odsúdili naadobro
9.A luuubim vaas !!!!