Už odpradávna si ľudia mysleli, že vo vesmíre žijú iné bytosti. Dôkazy o existencii mimozemského života sú nám predstierané po stáročia prostredníctvom fenoménu UFO, USO. Existuje vedecky preukázateľný život v hlbinách vesmíru ? Koho to zaujíma viac info
Tomu clanku by som velmi neveril, vypoctami sa neda zistit, ci na planete existuje zivot... Ale verim, ze vo vesmire existuju miliony svetov na ktorych je zivot. Myslim si, ze ak by boli dokazi o zivote na inych planetach ktore by boli potvrdene vedeckou obcou, tak by sa o tom vedelo a tym nemam na mysli nejake udajne videa z pitvy mimozemstanov a neviem ake bludy. Naviac, program SETI ktory tam uvadzaju zatial nezachytil ziadne signaly mimozemskeho povodu ktore by neboli len radiacia,vesmirny sum a rozne ine ziarenia, aspon podla oficialnych informacii...
ja si myslim ze kazda slnecna sustava ktora ja taka stara ako slnko a ma planety tak je vnej aj zivot...lebo zivot je vlastne velmi zlozite kombinovanie atomov nad ktorym ked sa zamyslim tak mi zastava rozum...a na svoje vytvorenie potrebuje urcitu dobu spajania sa atomov...nemusi existovat vo forme ako ho mi pozname...moze byt uplne odlisny...ved sa pozrite len v nasej slnecnej sustave kolko je telies na ktorych pravdepodobne je alebo bol zivot...SETI ma dobry program na hladanie mimozemstanov sledovanim oblohy ale nepaci sa mi ich aktivny program...myslim si ze existuje dôvod preco je vesmir tichy a nezachytili sme signaly....mi robime teraz take nieco akoze v dave plnom ludi je niekto kto ma nasebe napisane "volam sa...Byvam..." nejake zakerne civilizacie to mozu velmi jednoducho vyuzit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov