Chcela som odisť z tohto sveta do dokonalosti - smrti. Keby ma kamoš nezachráni, tak tam aj som. Ale k veci. Zmysel si človek nájde sám, neexistuje niečo také že teraz si povieme: "toto je zmysel života" a každý si tak začne žiť. Nie. Každý má svoj vlastný zmysel života. Pre niekoho je to láska, rodina, priatelia, práca, sex, zábava atd. Mojim zmyslom je kľud. Som konečne preč od toxických ľudí, pracujem v odbore čo ma baví - skutočne, a mám pár dobrých priatelov. A to mi stačí, vystačím si s tým, čo mám čo som si sama vytvorila. A tak by to asi malo byť. Ale aj smrť je pre mňa kľud, čo jedného dňa dosiahnem. Len nie teraz.
teraz ti veľmi nepomôžem, lebo samovrahom alebo ľuďom ktorí majú takéto myšlienky pomáhať neviem, je to z môjho hladiska skôr vnútorný pocit a vnútorný proces ktorým človek prechádza, v jednom momente buď pochopí že si sám seba váži alebo sa neustále bude zožierať deštruktívnymi myšlienkami až ho možno nakoniec aj zabijú..čiže je to proces myslenia (ktorý sa alé dá meniť a ohýbať)
a odpoviem ti otázkou .. čo myslíš ? aký zmysel má systém ktorý ti zariadi že sa jedného dňa narodíš a jedného dňa umrieš a jediné čo ti celý život káže je jesť, piť a plodiť ? ... áno ... čiže v skratke, svoj prírodný zmysel života plníš každý deň (jedného dňa aj reprodukciu možno) ... a to je celé, to ostatné su už iba omáčky ktorým my dávame hodnotu, čiže niekto ti by ti povedal že kvôli tomu že vzniklo náboženstvo ako zlá interpretácia sveta tak na jeho základe je zmyslom života viera v boha a dostať sa do neba, alebo vzniklo nespočet procesov a prác, volnočasových aktivít a umení tak ti niekto povie že zmysel života je zasvätiť tvoj čas do tej aktivity ktorá ťa naplní ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a stále je lepšie byť "nikým" ale byť živý, ako nebyť vôbec
a odpoviem ti otázkou .. čo myslíš ? aký zmysel má systém ktorý ti zariadi že sa jedného dňa narodíš a jedného dňa umrieš a jediné čo ti celý život káže je jesť, piť a plodiť ? ... áno ... čiže v skratke, svoj prírodný zmysel života plníš každý deň (jedného dňa aj reprodukciu možno) ... a to je celé, to ostatné su už iba omáčky ktorým my dávame hodnotu, čiže niekto ti by ti povedal že kvôli tomu že vzniklo náboženstvo ako zlá interpretácia sveta tak na jeho základe je zmyslom života viera v boha a dostať sa do neba, alebo vzniklo nespočet procesov a prác, volnočasových aktivít a umení tak ti niekto povie že zmysel života je zasvätiť tvoj čas do tej aktivity ktorá ťa naplní ...
čiže vyber si, je to iba na tebe
Zmyslom života by malo byť robiť vždy to, čo máme radi, čo pomáha druhým... spoznaj seba a nájdeš svoj zmysel života...