jj,mate pravdu,taki ludia, ktori ublizili inym ludom,abo ich zabili by nemali zit..ale aj tak by som nikdy nedokazala niekoho odsudit na smrt,abo nieco podobne...
Pisala mi TS a naraza na interupciu a novorodencov, co zomieraju pri porode. Ale zial to nezmenis, to je ta spravodlivost sveta, ze male deticky, ktore za nic nemozu zomieraju pri porode alebo kratko po narodeni.
A interupcia je uz ina vec... Aj ked nebola by som proti, ze ked chce nietko sexovat, nech si nesie za to aj nasledky
jasne, ze kazdy ma to pravo a nik nema pravo ineho o zivot obrat..
tu interupciu by som zakazala.. ved su tie hniezda zachrany ci take nieco.. ked uz sa nemozem postarat tak aspon to dieta odnesiem tam.. ved aj ono ma pravo na zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
A interupcia je uz ina vec... Aj ked nebola by som proti, ze ked chce nietko sexovat, nech si nesie za to aj nasledky
tu interupciu by som zakazala.. ved su tie hniezda zachrany ci take nieco.. ked uz sa nemozem postarat tak aspon to dieta odnesiem tam.. ved aj ono ma pravo na zivot
(tým odpadajú hlúpe otázky o potratoch )