ludia ,mali ste take blbe obdobie v zivote ,ze ste isli z depky do depky a nic nepomahalo ???uplne ste boli na dne ???lebo ja uz mam toto obdobie dost dlho ,odkedy mi prestalo vsetko vychadzat .....((a odvtedy len trpim a trpim ....co robit ?ako sa zbavit
no ja sice nemam depku ale zlu naladu mam vzdy ked som sama ale ked som vonku tak sa stale usmievam a z toho mi uz je zle kazdy vravi ze ked sa budes usmievat budes oblubena ja nechcem byt oblubena ale j tak nikto si ma nevsima pre vsetkych som vzduch...vidis??? teraz som sa vykecala je mi dobre...takze vykecaj sa niekomu
ak je to take vazne zla a trva to dlho, mala by si asi zajst k psychologovi, lebo depresia je choroba a treba to liecit a nemusis sa za to hanbit. to uz nie je len "depka", co prejde, ked si das cokoladu
mm ...ja mám depkz uš mesiac aj pol .. a je mi dobre..treba sa niekomu vykecat..ale aj tak ked si kuknem video z jacksonom tak na mna skočí dalšia depka takže ja to mám zajedno
Som na to podobne ako ty, tiež mi všetko prestalo vychádzať a aj napriek snahe sa nič nezlešuje, takže ani nálada nie je žiadna a tiež neviem ako z toho
@natalia62 chod sa niekde zabavit... depky su humus proste a hlavne z lasky alebo tak ked nebudes mysliet pozitivne tak ta to pohlti cize sa z toho musis nejak dostat diskoteka alebo nieco kde sa vies fajn odreagovat
ja mam depku uz asi pol roka...sice som zazila par svetlych okamihov ale tych bolo fakt len par,a boli strasne kratucke,za chvilu sa rozplynuli...inak to so mnou ide dolu vodou
Ja mám depky niekedy dosť často, niekedy vôbec. Mne pomáha hlave šport, alebo hudba. Keď mám depku ležím dlho v posteli plačem, jem čokoládu a veľa rozmýšľam nad vecami a prejde to samo od seba. Niekedy to trvá dlhšie ale vždy sa z toho dostanem.
no ja mam depky zo vsetkeho asi ....najviac z lasky ..a to trva uz od zaciatku jula (lebo ma okaslal chlapec ,ktoreho milujem ...a preto ...ale teraz sa vlastne zamyslam nad zmyslom mojho zivota a ten zmysel nenechadzam ,citam depresivne knihy ,z ktorych mi je len do placu a nic ine a neviem co robit
@11natalia62 no ja som na tom bola podobne ...a trvalo to dost dlho ...ale len v mojom vnutri pretoze som tym nechcela nikoho zatazovat ...a mala som aj rada chvile ked som si mohla poplakat ...potom mi bolo dobre a pacili sa mi slzy ktore mi pomaly stekali po licach a boli take horuce =D wedela som sa pri nich usmievat ...salene ja viem =P ...ale uz som cez to presla a mam z toho pocit ze mam skusenost a uz viem ze je to zbytocne stracat chvile svojho zivota a trapit sa pre niekoho alebo nieco kto o to nestojí a je mu to uplne jedno ... a pochopila som ze treba zit naplno a nevsimat si to co ti prekaza v ceste a ist dalej =D
@fernet271 12 rokov a depka? WTF?!?!?! V tom veku by si take slovo mala ledva poznat, nie prezivat to...
Ja som mal len "horsie" obdobie, nikdy by som nepovedal, ze som mal depky, ale co mi pomaha? Agresivna hudba, drzat si vlastny nazor a nehladiet sa na to co si kto mysli. Mozno je to odveci, ale cloveka to tak drzi pri zemi, ze je priputany a nerobi co chce, ked robis co chces, je ti dobre
Mal som depku len parkrat v zivote, naposledy pred hmm 5timi? rokmi ked sme skoncili na ulici. To bolo fakt najhorsie obdobie mojho zivota a neprajem zazit nikomu. Odvtedy uz nedepkujem (ano smutny som sem tam, ale nic vazne), zvlast nie koli malichernostiam typu laska, skola atd.
@natalia62 ano oproti inym zavaznejsim problemom, su toto naozaj malichernosti. Depkovat, ze dostanes v skole 5? Alebo ze sa v 17tich rozides s frajerom? Myslim si, ze si este trosku mlada, aby si depkovala koli laske. Z pravidla v 17tich nejde vo vztahu este o nic (nehovorim, ze je to konkretne tvoj pripad) a do 30tky budes mat tych vztahov az az..
Ked mas depky z tohto, tak co budes robit ked ta zivot poriadne prefacka? Zosypes sa? Bud rada, ze mas rodicov, mas kde byvat a co jest ked si uvedomis toto, ver mi, ze prestanes depkovat a vacsinu casu budes s usmevom na tvari
no tak po prve problemy v skole nemam ,takze u mna 5 ky nehrozia ,a laska myslim ,ze je uz dolezitejsia vec v zivote .-...nevravim ,ze najdolezitejsia ,a samozrejme ,ze akceptujem dolezitejsie veci ......ale depky su tu tak ci tak
no take obdobie mam cely zivot,al enie no dost casto mavam depky vacsinou ma to prejde len tak z nicoho nic,neivm mozno mi pomoze ked si pustim nejaku pesnicku veselu,alebo amniekto niecim potesi,hej az moc dobre to poznam ked mi nic nevychadza a osm z tho dost na dne a neviem ako dalej,najradsej by som vypla vtedy vsetko a zacala od znova co sa neda ,nop ale neviem prejde ma to len tak z nicoho nic,ale ono sa ot zase vrati zas to raz na man pride a bude zle ,nemam naot ziadny liek ,netusim co mi pomaha mozno kamarati ludia okolo mna ,al ekoli tym mavam tiez depky dakedy,ja nevim ono si to robi so mnou co chce proste to arz pride a zas odide,nemysli nato hlavne kasli na vsetko neries nic nezaoberaj sa tym ,ono to zmyzne samo, tak ako to prislo ,nemam nato nijaku radu jedine tak porad si sam,co neznie moc optimisticky a neivm ci to nejko pomaha,ale tak co uz ,clovek je na vsetko sam,na vsetko ....
noo tak zase si myslim ,ze urcite nie som "zrela" na poradnu este to tak daleko nezaslo ,len mam blbe obdobie ,ako kazdy clovek niekedy ,len ja neviem co s nim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
..samota niekedy pomáha, ale spoločnosť dokáže liečiť... ..choď niekam medzi ľudí a prídeš na iné myšlienky...
.vyrozprávaj sa niekomu, pomáha to - určite...
Ja som mal len "horsie" obdobie, nikdy by som nepovedal, ze som mal depky, ale co mi pomaha? Agresivna hudba, drzat si vlastny nazor a nehladiet sa na to co si kto mysli. Mozno je to odveci, ale cloveka to tak drzi pri zemi, ze je priputany a nerobi co chce, ked robis co chces, je ti dobre
Ked mas depky z tohto, tak co budes robit ked ta zivot poriadne prefacka? Zosypes sa? Bud rada, ze mas rodicov, mas kde byvat a co jest ked si uvedomis toto, ver mi, ze prestanes depkovat a vacsinu casu budes s usmevom na tvari